Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ & Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ANAKOIΝΩΣΗ

Του Δημάρχου Αιγιαλείας Ευστάθιου Θεοδωρακόπουλου.



ΠΡΟΣ


Τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο
Το Δ.Σ. της ΕΠΟ
Την ΕΠΑΕ

Κύριοι,
Ο Παναιγιάλειος αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας, είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα που συμμετείχε σε εθνικό πρωτάθλημα, και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη μας. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δρομολογείται υποβιβασμός της ιστορικής ομάδας μας στην Δ’ Εθνική Κατηγορία, δυστυχώς επιλεκτικά σε σχέση με άλλες ομάδες, και χωρίς να προβλέπεται από τον ΚΑΠ ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις υπαγωγής της ιστορικής ομάδας μας στη δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.

Τις τελευταίες μέρες δέχεται ο Δήμος μας εκατοντάδες τηλέφωνα καθημερινά από Αιγιαλείς από όλο τον κόσμο που διαμαρτύρονται για την άδικη και άνιση μεταχείριση που τυγχάνει η ομάδα μας. Η ιστορική ομάδα μας εκπροσωπεί ένα Δήμο εκατόν χιλιάδων κατοίκων. Όλοι οι Αιγιαλείς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης είμαστε περήφανοι για την ιστορία της ομάδας μας και ζητάμε ισονομία,  σωστή εφαρμογή των νόμων όπως αυτοί διατυπώνονται και σεβασμό στην ιστορία της. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε η ομάδα μας αποτελεί μια διέξοδο για όλους μας από τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά. Μην μας το στερείτε αδίκως.

Ευελπιστούμε και έχουμε τη βεβαιότητα πως η Πειθαρχική Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα λάβει υπόψη της τις ευνοϊκές αποφάσεις που λήφθησαν υπέρ άλλων ομάδων για το ίδιο θέμα, θα εφαρμόσει  τις διατάξεις του ΚΑΠ όπως αυτές είναι διατυπωμένες και δεν θα οδηγήσει την ομάδα μας  στην εξαφάνιση από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος. Διότι ενδεχόμενος άδικος υποβιβασμός θα σημάνει και το τέλος της 84χρονης ιστορίας της πρώτης επαρχιακής ομάδας  στην κατηγορία του ποδοσφαίρου μας.

Το παρόν θα εισαχθεί και στη συνεδρίαση του επερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου για να εκδοθεί ψήφισμα στήριξης για την αγαπημένη μας ομάδα.

Αίγιο, 25 Ιουλίου 2011
Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας



Ευστάθιος Πολ. Θεοδωρακόπουλος

Blog hits