Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ...

Επιτελους το ξεκινημα του νεου Πρωταθληματος εγινε & η 1η αγωνιστικη βρηκε τη ΜΑΥΡΗ να παιρνει τη νικη στο Δημοτικο Σταδιο κοντρα στην Θυελλα Π. με 1-0, με το γκολ του "Σταυρακη" (Βασιλαντωνοπουλος). Μπροστα σε περιπου 300 ΜΑΥΡΟΥΣ η ομαδα ξεκινησε μουδιασμενα & φανερα επηρεασμενη απο την 5μηνη αναμονη για το σε ποια κατηγορια τελικα θα αγωνιστει, με μολις μια καλη φαση στο πρωτο μερος με κεφαλια του Τριγκα. Μετα την ληξη της αναπαυλας, οι ΜΑΥΡΟΙ μπηκαν αποφασισμενοι να σκοραρουν κατι που εγινε μιση ωρα πριν το τελος του 90λεπτου με πολυ ωραιο συνδυασμο μεταξυ "κοντου" & Ντομα με τελικο αποδεκτη τον "Σταυρακη" που με ωραιο σουτ αναπαυσε τη μπαλα στα διχτυα των φιλοξενουμενων. Στα αξιοσημειωτα της 1ης αγωνιστικης ειναι οι 6 ισοπαλιες & η μοναδικη νικη του Π.Γ.Σ στον 6ο Ομιλο. Επομενος αντιπαλος την ερχομενη Κυριακη 13/11 στις 14:00 η ομαδα της Εικοσιμιας, που μεσα στη Κεφαλονια η ΜΑΥΡΗ αναζητα την πρωτη εκτος εδρας νικη της.

* Ντεμπουτο με τις νεες "ΜΑΥΡΕΣ" εμφανισεις της Tempo Sport που πιστευουμε οτι ειναι οι ομορφοτερες των τελευταιων ετων, με το λογοτυπο του Συλλογου να δεσποζει στο πλαινο μερος τους. Photos by "Black Gazelles".
"Τακαρος"

Νικολοπουλος




















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΓΣ
  •  Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου θέλει να τονίσει κατηγορηματικά ότι η συνεργασία της με τη Διοίκηση του Δημοτικού Σταδίου του Αιγίου είναι άριστη και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα διαφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, αναφορικά με τη χρήση του γηπέδου. Όποιο θέμα προκύπτει αναφορικά με τη χρήση του αγωνιστικού χώρου, λύνεται άμεσα μιας και η επικοινωνία των δύο πλευρών είναι καθημερινή και γόνιμη.
  • Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της Θύελλας Πατρών για την αδικαιολόγητη αψιμαχία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην κερκίδα, μεταξύ φιλάθλου της Αιγιώτικης ομάδας και ποδοσφαιριστών της Θύελλας που ήταν εκτός αποστολής. Καταδικάζει τέτοιου είδους γεγονότα, τα οποία σίγουρα δεν αρμόζουν στην ιστορία του Αιγιώτικου Συλλόγου και στο φίλαθλο πνεύμα των φιλάθλων του Παναιγιαλείου.

Blog hits