Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΑΛΟΥ: «WELCOME TO THE JUNGLE»

Τα γεγονoτα μας επιβεβαιωνουν πιο γρηγορα απο οτι & οι ιδιοι φανταζομασταν. Ειδαμε ολοι μας τον προηγουμενο καιρο ποσο ευκολο ειναι ενας Κορακας να βγαλει Κορακου ματι, ετσι δεν ειναι; Ποσο απλο ειναι να κατασκευαζονται συντεχνιες & να εμπαιζονται υποληψεις. Να κυκλοφορουν αερολογιες χωρις καμια πρακτικη ουσια με σκοπο τι; Να εχουμε μονο να λεμε... Αλλα ειπαμε. Τα τζαμπα λογια δεν ειναι μαγκια, εχουν & το κοστος τους. Για να προ'ι'δεασουμε λιγακι, στο κειμενο που ακολουθει τοποθετηθηκαν καποια ονοματα συμπαθων ζωων (κυριολεκτικα), για να υποστηριξουν τους χαρακτηρες που ολοι μας εχουμε κατα νου & που στο φιναλε της μικρης ιστοριας, θα σκασει ενα μικρο χαμογελακι απο τα χειλη μας...
Η ιστορια μας εχει πρωταγωνιστες τους: ΕΛΕΦΑΝΤΑ - ΓΕΡΑΚΙ - ΛΕΛΕΚΑ - ΜΑΥΡΑ ΠΟΥΛΙΑ - ΠΡΟΒΑΤΑ - ΛΙΟΝΤΑΡΙ - ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ
Παραξενος πραγματι ο καιρος, εκνευριζει τον ηδη μπαρουτιασμενο Ελεφαντα.
Ο Ελεφαντας επειδη κρυωνει εχει αρχισει να κυνηγαει αλλα ζωα & κυριως ΜΑΥΡΑ πουλια που πετουν πανω απο το κεφαλι του & του χαλουν τα σχεδια. Εκτος απο τα ΜΑΥΡΑ πουλια κυνηγαει – αν & δυσκινητος - το Γεράκι & τον Λελεκα
Μαλιστα βαζει τους φιλους του τα Προβατα να τους κανουν επιθεσεις & να τους διαβαλουν στον κοσμο της Ζουγκλας.
Οι τονοι εχουν ανεβει διοτι ο Ελεφαντας ειναι του δογματος: «Οποιος δεν ειναι μαζι μας & δεν παει με τα νερα μας, θεωρειται στοχευμενος & ειναι απεναντι μας”.
Τα εχει βαλει λοιπον με τα ΜΑΥΡΑ πουλια, τα εχει βαλει με ζωα της διοργανωτριας φωλιας & της μεγαλης φωλιας & θεωρει οτι ολοι συνωμοτουν εναντιον του.
Στην πραγματικοτητα, τα ζωα & ειδικα τα ΜΑΥΡΑ πουλια, προσπαθουν να κανουν τη δουλεια τους χωρις να εχουν σκοπο να αδικησουν κανεναν. Ο Ελεφαντας, ομως, θεωρει οτι ειδικα τα ΜΑΥΡΑ πουλια με αρχηγο το Γερακι, παιζουν παιχνιδι στην πλατη του.
Ειναι χαρακτηριστικο οτι απο τα 7 ΜΑΥΡΑ πουλια που πετανε & σε ξενες Ζουγκλες, τα 6 ο Ελεφαντας δεν τα γουσταρει & φυσικα δεν θελει να εχουν καμία σχεση μαζι του αλλα ουτε & με την εμπορικη του εκταση.
Τελευταια «βραζει» ειδικα με ενα ΜΑΥΡΟ πουλι, γιατι θεωρει οτι στο παιχνιδι με την πρωην εμπορικη εκταση του Λιονταριου, δεν τον ευνοησε οπως πιστευε ότι θα κανει.
Τρελαινεται. Επισης, με το καραφλο ΜΑΥΡΟ πουλι, διοτι θεωρει οτι δεν του ειχε...τιτιβισει καλα περυσι. (τσιου - τσιου)
Τον πιανουν τα νευρα του με αλλο ΜΑΥΡΟ πουλι που ειδικευεται στα οφθαλμολουτρα γιατί θεωρει οτι τον αδικησε οταν επαιξε με τον αντιπαλο του από τα νοτια νερα.
Δεν γουσταρει το ΜΑΥΡΟ πουλι με το σπαθι, οχι γιατι του εκανε του ιδιου κατι, αλλα γιατι δεν εκανε αυτο που... θα ηθελε ο Ελεφαντας να κανει σε παιχνιδι που στηθηκε στην πορεια να γινει.
Δεν θελει να ξαναδει το ΜΑΥΡΟ πουλι που του αρεσει η μουσταλευρια, γιατι τον αδικησε στο παιχνιδι με τις...εντυπωσεις.
Ειναι εξαλλος με το ΜΑΥΡΟ πουλι που τοποθετηθηκε σε μια φωλια συλλογης τροφης, απο ζωο που ηταν παλια στον αιωνιο εχθρο.
Και φυσικα βγαζει αφρους με το Γερακι, διοτι απο περυσι θεωρουσε οτι θα ειχε ανοικτη γραμμη μαζι του & θα του υπαγορευε ποιο ΜΑΥΡΟ πουλι να βαλει & που!
Κατι που στην πραξη δεν γινεται γιατι το Γερακι δεν το επιτρεπει.
Στο τελος, δεν θα υπαρχει επιθυμητο ΜΑΥΡΟ πουλι απο τον Ελεφαντα. Να μου το θυμηθειτε!
Α! Παραλιγο να ξεχασω οτι ο Ελεφαντας, θελει να... πατησει & τον Λελεκα, ο οποιος παρα το γεγονος οτι δεν ασχολειται μαζι του, εχει στοχοποιηθει. Θα πει κανεις. Μα καλα τι εγινε; Τρελαθηκε ο Ελεφαντας;
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Διοτι ο περιγυρος των ζωων που περιτριγυριζουν τον Ελεφαντα, ειναι πιο επικινδυνος απο τον ιδιο.
“Δεν πρεπει να αφησουμε τιποτα να πεσει κατω” του λενε, “ολοι ειναι εναντιον μας, Ολοι. Τα ζωα, τα πουλια, οι φωλιες, οι εκτασεις, τα ζωα εκτος Ζουγκλας. ΟΛΟΙ”.
Βεβαια ο Ελεφαντας δεχεται & εισηγησεις απο πιο ψυχραιμα και εμπειρα ζωα. “Ειναι λαθος να ανεβαζεις τους τονους. Τα ΜΑΥΡΑ πουλια ξερουν, οτι αλλοι τους οριζουν & σε αλλους οφειλουν να λογοδοτουν. Ξεχασε τα παλια & τα πουλια. Συνελθε. Υπαρχει περιπτωση να κανουν κατι εξοφθαλμο για σενα αφου δεν σε εχουν κατηγορησει ποτε τους;
Ομως ο Ελεφαντας βρισκεται σε συγχυση. Η αυλη του που αποτελειται απο τα Προβατα & ζητει επιθεσεις προς πασα κατευθυνση φαινεται να τον πειθουν.
Η επιστροφη του Τυφλοποντικα που είναι ειδικος οπως λεει ο ιδιος στα ΜΑΥΡΑ πουλια, είναι μια ακομα αποδειξη.
Το χειροτερο ειναι, οτι ενω καποιες φορες ο Ελεφαντας δεχεται αυτα που του λενε οι παρατηρητες, στη συνεχεια θολωνει & βλεπει πισω απο τις αποτυχιες της εμπορικης του εκτασης, το Λιονταρι!
Το Λιονταρι κοιταει την δικη του οικογενεια ομως χωρις ομως να παραβλεπει τα καμωματα του Ελεφαντα & πλεον δεν ασχολειται. Ομως ο Ελεφαντας βλεπει παντου… ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.

  - Kαθε ομοιοτητα με προσωπα, γεγονοτα & καταστασεις δεν ειναι συμπτωματικη & ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.

Blog hits