Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΓΙΟΣ..."ΒΑΣΙΛΗΣ" ΗΡΘΕ ΦΕΤΟΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ

Τον ατυπο τιτλο του Πρωταθλητη χειμωνα εχει απο χθες η ΜΑΥΡΗ νικωντας την ομαδα του Τσιλιβη στο Αιγιο με 1-0 μπροστα σε περιπου 250 θεατες. Μοναδικος σκορερ της συναντησης ο Βασιλης Μπουνας (με αγιοβασιλιατικο πνευμα) στο 8ο λεπτο, υστερα απο σεντρα του Νικολοπουλου με ωραιο γυριστο σουτ μεσα απο την περιοχη διαμορφωσε το τελικο αποτελεσμα. Το παιχνιδι δεν ειχε πολλες αξιολογες στιγμες & σε μια απο αυτες οι φιλοξενουμενοι ειχαν δοκαρι στο 21'. Η ΜΑΥΡΗ μπηκε δυνατα στο παιχνιδι & εδειξε τις προθεσεις της απο νωρις με τον "κοντο" στο 2ο λεπτο & με τον "Σταυρακη" στο 7'. Μετα την επιτευξη του τερματος δεν σημειωθηκε αλλη ευκαιρια & στο δευτερο μερος  με εξαιρεση 3 φασεις με τους "Σταυρακη" - "κοντο" & τον Μαντα, οπου ο τερματοφυλακας του Τσιλιβη κρατησε ανεπαφη την εστια του, παρεμεινε το σκορ & η ΜΑΥΡΗ εκλεισε τη χρονια με το απολυτο στον Ομιλο της με 7 νικες στα 7 πρωτα παιχνδια. Κατι που δεν εμεινε ασχολιαστο & απο τον προπονητη της ΜΑΥΡΗΣ Ν.Κουρμπανα που τονισε αργοτερα: Δεν ειμασταν το ιδιο καλοι οπως στα προηγουμενα παιχνιδια αλλα ο στοχος ειναι η νικη σε καθε παιχνδι. Προχωραμε για το Πρωταθλημα & θα κανουμε τα παντα για να ειμαστε εμεις αυτοι που θα κοψουν το νημα πρωτοι.  Χρονια πολλα & καλες γιορτες σε ολους. 
Οι ομαδες ξεκινησαν & ολοκληρωσαν τον αγωνα με τους:
ΜΑΥΡΗ: Μούζος, Αγουρίδης, Κατεργάρης, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Στρατομήτρος, Μπούνας (90΄ Τρίγκας), Αργυρόπουλος (73' Μαντάς), Διαμαντόπουλος (81' Μπουλούμπασης), Βασιλαντωνόπουλος, Γκοτσούλιας

Α.Ο. Τσιλιβή: Κλάδης Β, Κλάδης Α, Βυθούλκας, Σοφός Δ, Κουσίδης, Μποτώνης, Ντόβρος, Σούρμπης, Πάστρας, Μαρίνος (53' Δρόσσος), Κρεζίας (72' Κάρδαρης)
Επομενη αγωνιστικη τη νεα πια χρονια στις 08/01  με το εκτος εδρας παιχνιδι στα Φιλιατρα με αντιπαλο την Ερανη. 
Photos by: ioniansports
(Ο σκορερ της ΜΑΥΡΗΣ Β.Μπουνας)

"Σταυρακης" σε τετ-α-τετ με τον Κλαδη)



















(Ευκαιρια με τον "κοντο")









Blog hits