Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Γ.Σ. ΠΓΣ «ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ»...

Ολοκληρωθηκε η εκτακτη Γ.Σ. του Παναιγιαλειου την Δευτερα με περιπου 50-60 ατομα που παραβρεθηκαν στην αιθουσα & μαρτυρουν την ολη κατασταση που επικρατει στις ταξεις του Συλλογου, αλλα γενικοτερα & της πολης. Βεβαια, ειμαστε υπερ των Γ.Σ κυριως στα δυσκολα μονοπατια που βαδιζουμε & αυτο δειχνει οτι την αγαπη που υπαρχει γι αυτη την ομαδα, προσπαθωντας για την εξευρεση λυσεων βγαζοντας την απο το αδιεξοδο. Ο Προεδρος της ομαδας κ. Παπαπετρου, εκανε λογο για μια πολυ καλη αγωνιστικα σεζον με τα προβληματα της οπως εχουν σχεδον ολες οι ομαδες & τονισε οπως διαβασαμε & στην επισημη σελιδα της ΜΑΥΡΗΣ,(www.panaigialeiosfc.com) οτι δεν αντεχει αλλο μονος του & χρειαζεται γενικη συσπειρωση ολων για να κοιταξουμε με αισιοδοξια το μελλον. Μιλησε για ενα ατομο με "Παναιγιαλειο φρονιμα", που "δινει" την ομαδα με καταγγελιες στη ΣΔΟΕ αλλα & διαδιδει οτι η ομαδα ελαβε την επιχορηγηση των 20.000 ευρω που δικαιουται απο τον Δημο καθε χρονο, χωρις να εχει καταθεσει τα απαραιτητα νομιμα εγγραφα πρωτα. Η νομικη υπηρεσια του ΠΓΣ ερευνα το θεμα & οταν βρεθει το ποιος ειναι, θα αναρτηθει στην ιστοσελιδα της ομαδας. Εδωσε συγχαρητηρια στου Μπαλαφουτη & Δαλιανη για την δημιουργια της Ακαδημιας & ευχαριστησε τους παικτες & τον προπονητη που λειτουργουν ως μια γροθια παρα τα οικονομικα προβληματα & ειναι κοντα στο να φερουν την ομαδα στη Γ Εθνικη. Η δημιουργια ΠΑΕ ειναι το πρωτο βημα που θα ακολουθει για την επομενη χρονια... εκτος αν γινει αναδιαθρωση των Κατηγοριων (οπως φαινεται) & γινει ερασιτεχνικη η Γ Εθνικη. Απευθυνθηκε σε αυτους που εξακολουθουν να χυδαιολογουν προς το προσωπο του & ειπε οτι δεν τον φοβιζει προσωπικα, αλλα τον ενοχλει οποιαδηποτε αλλη επιθεση που γινεται σε προσωπα της οικογενειας του που δεν εχουν σχεση με την ομαδα. 
Η "Κινηση" απο την αλλη, με ομιλητες τους: Βαλαβανη - Οικονομοπουλο - Σταθακοπουλο, εκανε λογο για τη φετινη οικονομικη συνδρομη τους στην ομαδα & στην βοηθεια εξοφλησης μισθοδοσιας των παικτων με το ποσο των 7.000 ευρω. Χρειαζεται ενας προγραμματισμος διετιας-τριετιας ετσι ωστε να διασφαλιστει η προσπαθεια πανω σε σωστα θεμελια. Εκπροσωπος του Δημου Αιγιου & υπευθυνος των γηπεδικων εγκαταστασεων (ο Δημαρχος ακομα μια φορα απων απο Γ.Σ του ΠΓΣ), εκανε λογο για τα προβληματα που υπαρχουν στην Αιγιαλεια με τα γηπεδα & θα πορευτουμε οπως ειπε με αυτα που εχουμε. Ο Παναιγιαλειος θα εχει τον πρωτο λογο & στο Δημοτικο σταδιο αλλα & στα υπολοιπα γηπεδα για τις προπονησεις του.  
Ο Γενικος διευθυντης Δ. Μπαλαφουτης εκανε ιδιαιτερη μνεια στην "Κινηση Φιλων ΠΓΣ" με την πολυτιμη οικονομικη βοηθεια της & ανεφερε το ποσο των 110.000 ευρω που μεχρι στιγμης εχει δοθει απο την Διοικηση στο συνολο τη φετινη χρονια. Η ομαδα εχει φανει οτι εχει πολλους "εσω" εχθρους οπως το θεμα του ΣΔΟΕ, αλλα δεν χρειαζονται κριτικες σε προσωπα εκτος Συλλογου διοτι ετσι χανουμε το δασος. Τα μελη της Διοικησης τονισε οτι δεν ειναι κανενος δεκανικι αλλα ειναι στρατιωτες του Παναιγιαλειου. Κλεινοντας, ανακοινωθηκε οτι την Παρασκευη 06/04 στις 21:30 θα γινει η εκδηλωση για τα 85 χρονια ιστοριας της ΜΑΥΡΗΣ, στην ταβερνα "Περιγιαλι" στα Διγελιωτικα με τιμη προσκλησης 20 ευρω. Μια βραδια για ολους τους φιλους της ομαδας, με φαγητο ποτο, ζωντανη μουσικη, βραβευσεις & πολλα δωρα.

Blog hits