Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΦΙΛΙΚΑ - ΡΟΣΤΕΡ

Photo by:panaigialeiosfc.com
Τα φιλικα προετοιμασιας συνεχιζονται για τη ΜΑΥΡΗ με τον αγωνα κοντρα στην Καλαματα την ερχομενη Τεταρτη (αν δεν αλλαξει κατι) ενα σιγουρα δυνατο τεστ. Το αυριανο φιλικο με το Μεσολογγι ματαιωθηκε λογο της κακοκαιριας & της βεβαρημενης καταστασης του αγωνιστικου χωρου. Βγηκαν στην κυκλοφορια & οι Καρτες ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τη νεα αγωνιστικη περιοδο 2012/1013 οπως ανακοινωσε η σελιδα της ομαδας εδω

Photo by:panaigialeiosfc.com
Τελευταια μεταγραφη της ΜΑΥΡΗΣ ειναι ο τερματοφυλακας Δημητρης Ριζος με πλουσιο παλμαρε & μεγαλη εμπειρια καθως εχει αγωνιστει σε Αιγαλεω - Αγροτικο Αστερα - Πιερικο - Παοκ - Καρδιτσα. Περισσοτερα στο θεμα εδω. Απο κει & περα οι Διοικουσα επιτροπη προετοιμαζει ολα τα απαραιτητα εγγραφα ετσι ωστε να παρει την αδεια συμμετοχης στο νεο Πρωταθλημα της Football League2 ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. Μεχρι το τελος Σεπτεμβρη θα εχουμε την κληρωση για το Νοτιο Ομιλο, ταυτοχρονα με ολες τις ομαδες που θα συμμετασχουν. Επειτα & απο την αποφαση να επανελθουν Βολος - Καβαλα & Ηρακλης στη Football League οι ομαδες εγιναν 21 & του χρονου με την αναδιαρθρωση θα μεινουν 18. Την αποψη μας την καταθεσαμε την περσινη χρονια για τις ομαδες που εριξαν & αλλες κρατησαν με γνωμονα τα πολιτικα κριτηρια & οχι βαση του αθλητικου δικαιου. Σε αυτο το κομματι δεν ξαναμπαινουμε, καθως οτι ειχαμε να πουμε το ειπαμε & το πραξαμε με γνωμονα το καλο & το δικαιο της ομαδας μας. Oπως λεει & ενα ρητο: «Μην καταδεχεσαι να ρωτας...θα νικησουμε; θα νικηθουμε; Θα δικαιωθουμε; Απλα πολεμα...» Το αν θα υπαρχουν αντιδρασεις απο τις υπολοιπες ομαδες για τις φετινες αποφασεις θα το δειξει η συνεχεια... Μικροπροβληματα τραυματισμων εχουμε καθως ειναι λογικο, αφου οι προπονησεις γινονται ολοενα & σε πιο εντονους ρυθμους, ετσι ωστε η ομαδα να αποκτησει ομοιογενεια - να δεσει καλα & ολοι οι ΜΑΥΡΟΙ να αφομοιωσουν τις εντολες του Κουρμπανα.  

Photo by:panaigialeiosfc.com
Οι ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ παικτες που ηρθαν φετος (12 στον αριθμο)
Τασος Καραδαης - Σταυρος Σουλης - Τασος Παπαχρηστος - Βασιλης Μαυροπουλος - Γιωργος Παπαδοπουλος - Σταυρος Χριστοδουλοπουλος - Αλεξανδρος Λαλαης - Λεωνιδας Σκαρτσιλας - Γιαννης Μπουρλακης - Γιαννης Λαζανας - Δημητρης Ακπαριδης & Δημητρης Ριζος, ενισχυουν σε καιριες θεσεις την ομαδα & με βαση το περσινο υλικο με τους "παλιους": Γιαννη Μπαλτιμα - Τακη Παπαδοπουλο - Δημητρη Σανδραβελη  - Δημητρη Αγουριδη - Χρηστο Ρελλα - Κωστα Θεοφανοπουλο - Θυμιο Αργυροπουλο - Γιαννη Γκοτσουλια  - Κωστα Δαλιανη - Βασιλη Μπουνα - Νικο Διαμαντοπουλο - Αλεξανδρο Μπουλουμπαση, ευχομαστε σε ολα τα παιδια μας να εχουν υγεια, μακρια απο σοβαρους τραυματισμους & να δινουν τον καλυτερο τους εαυτο μεσα στο γηπεδο.

Blog hits