Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΥΡΗ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!

Και πως να μην γουσταρουμε τετοια ομαδα που αγωνα με τον αγωνα, ολοενα & κερδιζει συγχαρητηρια απο γνωστους & αγνωστους. Πριν λιγες ωρες αγωνιστηκε για την 2η φαση του Κυπελλου εκτος εδρας απεναντι στην ομαδα της Καβαλας που ειναι απο τα φαβορι για την ανοδο στην Super League. Απεναντι σε ποδοσφαιριστες που εχουν φαει με το "κουταλι" την μεγαλη Κατηγορια, η ΜΑΥΡΟΙ μας εκαναν προβα... Football League. Σε ενα πολυ βαρυ αγωνιστικο χωρο απο την συνεχη βροχοπτωση των προηγουμενων ωρων & επειτα απο προσπαθειες των γηπεδουχων μαζι με τον Συνδεσμο φιλαθλων (Γαλαζιοι Αργοναυτες), που εκαναν οτι μπορουσαν να απομακρυνουν τις λιμνες των νερων που ειχαν γεμισει τον αγωνιστικο χωρο, αρχισε το ματς με γκολ που λεμε απο τα... αποδυτηρια. Κερδισμενο εξυπνο πεναλτι απο τον Μπρατσιανι που μετετρεψε σε γκολ ο Ενσαλιβα & βρεθηκαμε πισω στο σκορ μολις στο 6ο λεπτο. Αυτο το γκολ ομως δεν μας εριξε την ψυχολογια & μεχρι το 70ο λεπτο ειχαμε τον πληρη ελεγχο του αγωνα δημιουργωντας 3-4 καλες φασεις για γκολ, με τον "Leo" να αναγκαζει τον πορτιερο της Καβαλας να κανει την αποκρουση του ματς στο απευθειας γυριστο σουτ που επιασε απο το υψος της μεγαλης περιοχης λιγο πριν την αναπαυλα. Με το γνωστο αλλα "Wenger" pressing σε ολο το γηπεδο & με πολυ καλες τοποθετησεις η ΜΑΥΡΗ παλεψε δειχνοντας τα καλα στοιχεια στο παιχνιδι της. Αποκορυφωμα το δοκαρι στο 60' του Αργυροπουλου που λιγο ελειψε να φερει το ματς στα ισα. Μωρη *%^#$@ μπαλα! Απο κει & περα ο coach εριξε μεσα & τον "Μπουλου" παιζοντας τα ολα για ολα. Σε μια αντεπιθεση ομως στο 80' "κλειδωσαν" το παιχνιδι οι γηπεδουχοι & ετσι γραφτηκε το τελικο 2-0 που σιγουρα αν δεν εχει δει καποιος τον αγωνα θα νομισει οτι ηταν μια ευκολη επικρατηση. Τα στατιστικα του αγωνα σε ολες τις μονομαχιες (κορνερ - σουτ - κατοχη) υπερ μας, αλλα ο νομος του ποδοσφαιρου δεν τα πολυ υπολογιζει αυτα. Χρειαζεται & η τυχη που δεν την ειχαμε στις φασεις που καναμε & ειχαν οι γηπεδουχοι με τις δυο ευκαιριες & κανανε τα γκολ. Η οικονομικη ανασα με τυχον προκριση θα απεφερε συνολικα περιπου 50.000 στα ταμεια του Συλλογου & γι αυτο οφειλουμε ολοι οι ΜΑΥΡΟΙ φιλοι να δινουμε το παρων στο "μαντρι" μας σε ολους τους αγωνες!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Η νικη & η προκριση απεναντι στον Παναιτωλικο στο Αιγιο με 3-1 για την 1η φαση δεν ηταν ενα τυχαιο γεγονος. Επειτα & απο την εμφανιση στην Καβαλα, η ουσια ειναι οτι η ομαδα αρχισε ξανα να "μυριζει"... ΜΑΥΡΙΛΑ να βρισκει την ταυτοτητα & το αγωνιστικο σχεδιο που ελειπε τα προηγουμενα χρονια & ηταν αυτο που μας χαρακτηριζε ως ΠΓΣ. Να δινουμε οτι εχουμε σε οποιεσδηποτε συνθηκες μεσα στο γηπεδο σε ολα τα παιχνιδια. Το περσινο μειγμα των ΜΑΥΡΩΝ με τις φετινες προσθηκες - πινελιες δειχνουν το δρομο. Οι νικες & οι ισοπαλιες ειναι απλα καποιοι βαθμοι... οι εμφανισεις & η διαθεση των παικτων φερνουν τον κοσμο & δειχνουν την πραγματικη δυναμικη αυτου του Συλλογου. Και λεμε δυναμικη, μη ξεχνωντας τα ΜΑΥΡΑ μας αδερφια 70 περιπου ΜΑΥΡΑ κομματια, (σε συνολο 300 φιλων των γηπεδουχων), μαζι με τη δυναμικη του Bianconeri Club που βρεθηκαν στις κερκιδες του "Ανθη Καραγιαννη" κανοντας αυθημερον το μεγαλο ταξιδι των 1500 χιλ. καθημερινη μερα για να συμπαρασταθουν στη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ. Μαλιστα στο ημιχρονο αντιπροσωπια της ΛΦΚ & ΣΦΑΟΚ ανταλλαξαν λαβαρα με τους ΜΑΥΡΟΥΣ μας. Και απο την πλευρα μας τους ευχαριστουμε για την φιλοξενια στους ΜΑΥΡΟΥΣ φιλαθλους μας & σε αναλογη περιπτωση που βρεθουμε ξανα θα ανταποδωσουμε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ
6` Πασα του Πλιαγκα ανατροπη του Μπρατσιανι απο "Μπαλτι", σφυριζεται πεναλτι. Εκτελει ο Ενσαλιβα το 1-0.
34` Σεντρα Γελαδαρη κεφαλια Μπρατσιανι αουτ.
37` Σπουδαια απεκρουση Αποστολιδη σε κορνερ μετα απο ωραια προσπαθεια & σουτ του "Leo".
60` Σουτ του Αργυροπουλου η μπαλα στο δεξι καθετο δοκαρι.
80` Πασα Μοκακε ο Πλιαγκας μονος του με πλασε το 2-0.
90` + Ο Γελαδαρης απομακρυνει πανω απο τη γραμμη την κεφαλια του "Μπουλου".
Ο διαιτητης Τοπουζης απο τη Θρακη, εδειξε κιτρινες καρτες στους "Μπαλτι", Παγωνη, Πλιαγκα, Σουλη.
ΜΑΥΡΗ: (Νικος Κουρμπανας): Μπαλτιμας, Σανδραβελης, Παπαχρηστος, Μαυροπουλος, Μπουνας, Διαμαντοπουλος, Σουλης, Γκοτσουλιας, Λαζανας, Π. Παπαδοπουλος, Σκαρτσιλας.
ΑΛΛΑΓΕΣ:  46` Αργυρoπουλος αντι "Τακαρου" - 46` Ακπαριδης αντι "κοντου" - 73` Μπουλου αντι "Σανδρα".

(ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "WENGER" META TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ)


(Ο ΣΦΑΟΚ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ 1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)
 

http://www.proininews.gr/

http://www.proininews.gr/








http://www.proininews.gr/
Επισης τα παιδια του ΣΦΑΟΚ μας εστειλαν για τους χρηστες fb & καποιες ακομα photos απο το παιχνιδι στο group τους εδω.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΑΔΟΥΣ...
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΟΥΡΙΑ...
ΑΠΛΑ... ΨΥ - ΧΩ - ΣΗ!

Blog hits