Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1927
Με μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε γνώση των δηλώσεων του Προέδρου του Φωστήρα κ. Καζαντζή που φιλοξένησε η αθλητική εφημερίδα ΦΩΣ που εντελώς αβασάνιστα αναφέρει περί δήθεν παρεμβάσεων του κ. Παπαπέτρου σε Κέντρα Διαιτησίας και εκ του λόγου αυτού ηττήθηκε η ομάδα του στο μεταξύ μας παιχνίδι.
Τα ανωτέρω φυσικά είναι παντελώς αβάσιμα και ψευδέστατα, αφού ο κ. Παπαπέτρου ουδεμία σχέση έχει διοικητικά με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1927.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ με βάση τη στήριξη του κόσμου της πορεύεται πάντα με γνώμονα τα αθλητικά ιδεώδη και την ευγενή άμιλλα, εντός και εκτός γηπέδων.
Η διοίκηση της ομάδας μας απέχει παρασάγγας από τέτοιου είδους συντεχνίες που αναφέρει ο Προέδρος του Φωστήρα και ουδέποτε φυσικά θα συμμετέχει σε αυτές.
Είμαστε μία ομάδα με υγιείς βάσεις που θα προάγει πάντα το ¨ευ αγωνίζεσθε¨
Όσον αφορά τις αιτιάσεις του Πρόεδρου της συμπαθούς σε εμάς ομάδας του Φωστήρα τον παραπέμπουμε στο Βίντεο του αγώνα στο οποίο προκύπτει σαφέστατα, ότι σε καμία περίπτωση δεν αδικήθηκε η ομάδα του, αντίθετα θα νομιμοποιούνταν η ομάδα μας να διαμαρτύρεται αφού δεν κατακυρώθηκε κανονικό τέρμα υπέρ αυτής και δεν δόθηκε πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα. Άλλωστε αρμόδιοι για αυτά είναι οι παρατηρητές διαιτησίας.
Πρόθεσή μας όμως δεν είναι κρίνουμε διαιτησίες, ούτε να αναζητούμε ¨φαντάσματα¨ για τυχόν αγωνιστικές αποτυχίες της ομάδας μας. Τα όσα ατυχή και αναληθή ανάφερε ο Πρόεδρος του Φωστήρα είναι η αφορμή για την έκδοση του συγκεκριμένου δελτίου Τύπου για να μην δημιουργούνται στο Φίλαθλο κόσμο εσφαλμένες εντυπώσεις σε βάρος της ομάδας μας που στηρίζονται σε ψευδής αναφορές και εκτιμήσεις.
Είναι άδικο η θαυμάσια αγωνιστική πορεία της ομάδας μας που οφείλεται αποκλειστικά στο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας να αμαυρώνεται από τέτοια δημοσιεύματα.
Η ομάδας μας επιβλήθηκε δίκαια της ομάδας του Φωστήρα και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας ουδέτερος παρατηρητής του αγώνα αυτού.
Ευχόμαστε στην ομάδα του Φωστήρα που έδειξε στοιχεία αξιολόγης ομάδας, καλή πορεία στο πρωτάθλημα και επίτευξη των στόχων της.
Εκ της ΠΑΕ

Blog hits