Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟ 0-2...2-2


Ισοπαλο αποτελεσμα σημειωθηκε στο σημερινο ντερμπι αναμεσα στη ΜΑΥΡΗ & τον Πανηλειακο. Το τελικο σκορ 2-2 δειχνει οτι εγινε ενα πολυ ενδιαφερον παιχνιδι που κριθηκε στη δυναμη & στη θεληση που ειχαν οι ποδοσφαιριστες & των 2 ομαδων στο χορταρι. Το ματς για τον Π.Γ.Σ. ξεκινησε "στραβα" αφου απο πολυ νωρις, στην πρωτη αξιολογη ευκαιρια του αντιπαλου, βρεθηκαμε πισω στο σκορ. Το Α' ημιχρονο ανηκε εξ' ολοκληρου στον αντιπαλο που "εβγαινε" δυνατα στις φασεις, ελεγχε το παιχνιδι, ειχε 2 καλες ευκαιριες, ενα δοκαρι & πριν ληξει το 45λεπτο ευτυχησε να σημειωσει & δευτερο γκολ. Η ΜΑΥΡΗ ηταν κακη - ατολμη, δεν παταγαμε καλα στο γηπεδο, δε βγαλαμε φασεις, καταγραφουμε μονο μια κεφαλια του "Ακπα" που εφυγε λιγο αουτ.
Το "κακο προσωπο" του Α' μερους το αφησαμε στα αποδυτηρια & στο Β' ημιχρονο η ΜΑΥΡΗ μπηκε αποφασισμενη να "τα παιξει ολα για ολα". Τα "παιδια" του Wenger εδειξαν διαθεση, παλεψαν & δικαιωθηκαν. Για να "μπεις στο παιχνιδι" στοχευεις σε ενα γρηγορο γκολ & οτι δεν καταφερε ο "Punisher" που σε τετ-α-τετ σουταρε αουτ, η μειωση του σκορ εγινε με τη συμπληρωση 1 ωρας αγωνα. Καθετη μπαλια του "Brain" πισω απο τη σεντρα & ο "Μαχητης" πλασαρε σωστα μειωνοντας το σκορ. Οι αλλαγες των "Μπουλου" - "κοντου" βοηθησαν σημαντικα & η πιεση ενταθηκε ακομα περισσοτερο στην αντιπαλη περιοχη. Θαυμασιο ψηλοκρεμαστο σουτ του "κοντου" η μπαλα στα αντιπαλα διχτυα & απολυτη ισορροπια στο ντερμπι. Απεμεναν 10 λεπτα περιπου, το παλεψαμε για την πληρη ανατροπη, αλλα τελικα δεν ηρθε. Ετσι οπως εξελιχθηκε ο αγωνας μπορουσαμε & εμεις να πετυχουμε το 3 γκολ της νικης ρισκαροντας αρκετα, αλλα & ο αντιπαλος εχοντας 2 καλες ευκαιριες θα μπορουσε να κερδισει, ομως ο "Κερβερος" (Ριζος) "ηταν εκει οταν χρειαστηκε".
 

Συνοψιζοντας θα πουμε οτι η ΜΑΥΡΗ ειχε κακη εικονα στο Α' ημιχρονο, ενω στο Β' μερος ειμασταν πολυ καλοι. Η αποδοση μας αλλα & η διακυμανση του σκορ θυμισε το προηγουμενο ματς με τον Ρουβα στην Κρητη, αλλα στο αντιστροφο. Στα 2 τελευταια παιχνιδια εχουμε μια ανισορροπια στην αποδοση (αποδοση Α' & Β' ημιχρονου), θεμα που θα προβληματισει τη τεχνικη ηγεσια & πρεπει να το διορθωσουμε.
Η ΜΑΥΡΗ αγωνιστηκε: "Μπαλτι" (38' Ριζος), "Σανδρα" (77' "κοντος"), Παπαχρηστος, Σουλης, "Ακπα", Μαυροπουλος, "Μαχητης", "Brain", "Kill Bill", "Punisher", "Leo" (46' "Μπουλου").

Στα αξιοσημειωτα του αγωνα:

*Τραυματισμος του "Μπαλτι" λιγο πριν τελειωσει το Α' ημιχρονο & αντικατασταση του απο τον "Κερβερο" (Ριζο).

*Για πρωτη φορα βρεθηκαμε πισω στο σκορ στους μεχρι τωρα αγωνες μας & μαλιστα με 2 γκολ, αλλα η αντιδραση μας ηταν θετικη.

*Εντονες διαμαρτυριες του Π.Γ.Σ. για το διαιτητικο τριο, ειδικα στο Β' ημιχρονο, για καποιες περιπτωσεις οφσαιντ & μια περιπτωση πεναλτι.
(Photos by: "Black Gazelles")
Ο "πολεμος" συνεχιζεται & ο Π.Γ.Σ. αντιμετωπιζει εκτος εδρας την Κυριακη 16/12 την ομαδα της Γλυφαδας. ΜΑΥΡΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...








Βιντεο με τα γκολ & την Συνεντευξη Τυπου

Η ΜΑΥΡΗ ΑΡΜΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ
& ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...  

Blog hits