Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ...ΓΛΥΦΑΔΑ

Φτανοντας στη συμπληρωση του 1/3 των αγωνων για το φετινο πρωταθλημα της Football League 2 η ΜΑΥΡΗ βρισκεται στο ψηλοτερο σκαλι & εκει επιθυμουμε να παραμεινουμε. Στο πλαισιο της 8ης αγωνιστικης ο Π.Γ.Σ. ταξιδευει, για πρωτη φορα φετος στο λεκανοπεδιο, αντιμετωπιζοντας τη Γλυφαδα. Με την ομαδα των νοτιων προαστιων βρεθηκαμε αντιπαλοι σε φιλικο αγωνα του καλοκαιριου & ειχαμε νικησει 2-1. Βεβαια οι συνθηκες αναμεσα σε ενα φιλικο παιχνιδι με αγωνα πρωταθληματος ειναι τελειως διαφορετικες. Το καλοκαιρι κερδισαμε τις εντυπωσεις, τωρα μιλαμε για βαθμολογικη συγκομιδη. Ο αντιπαλος βρισκεται στη μεση της βαθμολογιας & τα αποτελεσματα του ειναι: 2 νικες - 2 ισοπαλιες - 3 ηττες. Θελει να αναρριχηθει ακομα πιο ψηλα βαζοντας στοχο την πρωτη 6αδα. Οι δυσκολιες του αγωνα ειναι δεδομενες, εμεις παλευοντας στο χορταρι του Ελληνικου, θελουμε να περασουμε αλωβητοι διεκδικωντας θετικο αποτελεσμα. 
Την Κυριακη 16/12 & ωρα 15:00 οι ΜΑΥΡΟΙ παικτες καλουνται να κανουν αυτο που ξερουν καλα, να δωσουν τον καλυτερο τους εαυτο. 
Οι Αιγιαλεις της Αθηνας εχουν τον πρωτο λογο & οφειλουν να βοηθησουν με την παρουσια τους την προσπαθεια των παιδιων μας.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
& ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ

Blog hits