Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ "ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ & ΣΙΔΗΡΟΥ"

"Kill Bill" το 0-1
Η ΜΑΥΡΗ προχωραει & δε μασαει... Μεγαλο διπλο το σημερινο στο γηπεδο του Ελληνικου επι της Γλυφαδας με 3-1. Η μοναξια της κορυφης καλα κρατει, διευρυνωντας μαλιστα τη διαφορα απο το δευτερο της βαθμολογιας. Πεντε ποντους μπροστα, συνεχιζοντας στο δρομο των επιτυχιων που εχουμε χαραξει απο την αρχη. Οπως καθε παιχνιδι εχει τη δικη του δυσκολια & ιδιαιτεροτητα, ετσι & σημερα γνωριζαμε εξ αρχης οτι δε μας περιμενε ευκολο απογευμα. Μπαινοντας στον αγωνα θελοντας να διεκδικησουμε θετικο αποτελεσμα, ειχαμε το προνομιο να προηγηθουμε στην πρωτη μας ευκαιρια πριν συμπληρωθει το 5λεπτο.

Το 1-2 με τον "Brain"
Δραστης ο "Kill Bill" που με κοντινο πλασε "εστειλε μηνυμα" προς ολες τις κατευθυνσεις. Ο αντιπαλος ισορροπησε το παιχνιδι & καταφερε να πετυχει το 1-1. Η ΜΑΥΡΗ ειχε το καθαρο μυαλο, εβγαλε ευκαιριες με πιο χαρακτηριστικες το σουτ του "Μαχητη" απο πολυ καλη θεση που εφυγε αουτ & με τον "Kill Bill" που με κοντινη κεφαλια εστειλε τη μπαλα στην εξωτερικη πλευρα των διχτυων. Πριν τελειωσει το Α' ημιχρονο κερδισαμε πεναλτι σε ανατροπη του "Μαχητη" μεσα στην περιοχη. Ο "Brain" εκτελει, ο αντιπαλος πορτιερο αποκρουει, η μπαλα στο δοκαρι & στην επαναφορα ο "Brain" με κεφαλια μας δινει το προβαδισμα. 
Ορθιοι οι ΜΑΥΡΟΙ
Στο Β' μερος ο Π.Γ.Σ. εριξε το ρυθμο, κοιταξαμε τα νωτα μας αλλα επιθετικα ειμασταν ακινδυνοι, δε μπορουσαμε να βγαλουμε σωστα αντεπιθεσεις. Η Γλυφαδα πηρε τα ηνια του αγωνα, πιεζε, ηθελε την ισοφαριση αλλα δεν εκαναν τη μεγαλη ευκαιρια στην εστια μας. Μετα ηρθε η ωρα του διαιτητη δινοντας ενα πεναλτι στον αντιπαλο που μονος του ανακαλυψε. Ο Σουλης μαρκαρει αντιπαλο στην περιοχη μας διωχνει τη μπαλα κορνερ & σημειωνεται πεναλτι!!! Αποδοθηκε δικαιοσυνη & η μπαλα σταματησε στο δεξι δοκαρι του "Κερβερου". Η κουραση αρχισε να γινεται εμφανης & στις 2 ομαδες, η ΜΑΥΡΗ στα τελευταια 10 λεπτα φανηκε απειλητικη & "τελειωσαμε" το παιχνιδι με ευστοχη εκτελεση πεναλτι του Παπαχρηστου. 1-3 & αντε γεια! Στις καθυστερησεις υστερα απο σεντρα του "κοντου" ο "Punisher" με σουτ εστειλε τη μπαλα στο δοκαρι...
Πανω απο 200 ΜΑΥΡΟΙ στις εξεδρες

1-3 με τον Παπαχρηστο
Η σεμνη τελετη ελαβε τελος & η ΜΑΥΡΗ χαμογελασε για μια ακομα φορα. Σε γενικες γραμμες θα πουμε οτι στο Α' μερος ειμασταν καλοι, βγαλαμε ευκαιριες ειχαμε το προβαδισμα με 2-1. Στην επαναληψη στο μεγαλυτερο διαστημα δε βγαλαμε σωστες αντεπιθεσεις, σταθηκαμε τυχεροι στην αστοχη εκτελεση πεναλτι του αντιπαλου, μετα το 80' βρηκαμε χωρους & κλειδωσαμε το ματς. Τελος καλο ολα καλα & πολυ κρυο στην κορυφη!!!
Ο Π.Γ.Σ. αγωνιστηκε: "Κερβερος", "Σανδρα" (74' "κοντος"), Παπαχρηστος, Σουλης, "Τακαρος", Μαυροπουλος (60' Παπαδοπουλος Γ.), "Μαχητης", "Brain" (72' "Ακπα"), "Kill Bill", "Punisher", "Μπουλου".
Στα αξιοσημειωτα του αγωνα:

* Τρια πεναλτι καταλογισε ο διαιτητης, 2 υπερ μας με ευτυχη καταληξη & 1 για τη Γλυφαδα που δε βρηκε στοχο.

* Ο "Kill Bill" πρωτος σκορερ με 3 γκολ & ολα στα εκτος εδρας παιχνιδια.

* Παραπονα απο το διαιτητικο τριο ειχαν & οι 2 ομαδες.

 







Ο επομενος αγωνας & τελευταιος της χρονιας (εφοσον δεν αλλαξει το προγραμμα απο την διοργανωτρια αρχη λογο του Κυπελλου), διεξαγεται στο "Μαντρί" μας στις 23/12 με αντιπαλο την Προοδευτικη.


"Wenger" - "Τυμπανα"










ΜΑΥΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ... 

Blog hits