Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΜΑΥΡΟΣ «Wenger» ΣΤΟ LEPANTO TV

Ο προπονητης της ΜΑΥΡΗΣ Ν. Κουρμπανας αποδεκτος & αγαπητος σε ολη τη φιλαθλη Αιγιαλεια μιλησε στην εκπομπη "Κυριακη στα γηπεδα" στον Αλ. Διγενη του τηλεοπτικου σταθμου Lepanto. Εδωσε απαντησεις για την πολυ καλη πορεια του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ εως τωρα & βεβαια πως βλεπει τις επομενες αγωνιστικες ως το τελος του πρωταθληματος. Η ουσια στα λογια του τον χαρακτηριζουν, ειναι προσγειωμενος μακρια απο "φανφαρες" & πανηγυρια.

Α. Διγενης: Η πορεια του Π.Γ.Σ. μεχρι τωρα δειχνει 6 νικες & 2 ισοπαλιες. Με το χερι στην καρδια περιμενατε αυτο το ξεκινημα;

Ν. Κουρμπανας: Πιστευω οτι ειμαστε σε καλο δρομο, απο εκει & περα πρεπει να επικρατει παντα σε τετοιες καταστασεις ηρεμια, να μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα. Το πρωταθλημα εχει πολυ μεγαλη δυσκολια, πρεπει να ειμαστε συγκεντρωμενοι στο στοχο που δεν ειναι αλλος απο την ανοδο, βεβαιως παλευοντας & με καποιες αλλες ομαδες. Αυτο το πραγμα δεν ειναι ευκολο, οταν κανεις πρωταθλητισμο πρεπει να εισαι παντα σε εγρηγορση, να εισαι σοβαρος, να δουλευεις οσο το δυνατο μπορεις καλυτερα, να εισαι προετοιμασμενος για το καθε παιχνιδι ξεχωριστα.

Ερωτηση: Κυριε Κουρμπανα ο στοχος πλεον του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ειναι να κατακτησει το πρωταθλημα η αν περασει η επικειμενη αναδιαρθρωση να ειναι μεσα στις ομαδες που θα ανεβουν στη Football League;

Ν. Κουρμπανας: Για μενα δεν υπαρχει αυτο, για μενα αυτη τη στιγμη "βγαινει" μια ομαδα & οι αλλες 4 παιζουν μπαραζ, ειμαι ξεκαθαρος σε αυτο, αυτο συμβαινει μεχρι τωρα. Με αυτη τη λογικη λοιπον ο στοχος της ομαδας ειναι να μπορεσει, αν μπορεσει να παρει την 1η θεση, σε διαφορετικη περιπτωση να παλεψουμε μαζι με τις αλλες 4 ομαδες που πηγαινουν στα μπαραζ, αυτο ισχυει μεχρι τωρα. Απο κει & περα αν τυχει κατι διαφορετικο θα το δουμε, θα δουμε πως θα παει η ομαδα.

Ερωτηση: Ο απολογισμος στους εκτος εδρας αγωνων ειναι 3 νικες - 1 ισοπαλια, ουσιαστικα αυτοι οι 10 βαθμοι εκτος εδρας σας δινουν ενα προβαδισμα στη μαχη της ανοδου για την 1η θεση, αν ο Π.Γ.Σ. εκμεταλλευτει τα εντος εδρας παιχνιδια, αφου στα εκτος εχει ηδη μια μεγαλη συγκομιδη.

Ν. Κουρμπανας: Αυτο που λετε δεν υπαρχει στο ποδοσφαιρο, σημαντικοι οι 10 βαθμοι στα εκτος εδρας, αλλα εγω ειμαι υπερ της αποψης & το ξερετε πολυ καλα οτι βλεπω ενα - ενα παιχνιδι ξεχωριστα. Κανεις δε μπορει να ξερει τι μπορεις να παρεις στην εδρα σου & τι μπορει ακομα να κανεις εκτος. Επομενως δε μπαινουμε στη λογικη οτι αν παρουμε ολα τα ματς στην εδρα μας & ενδεχομενα 1 - 2 διπλα η ομαδα θα παρει το πρωταθλημα, γιατι οποιος κανει τετοιους υπολογισμους επεσε εξω. Η λογικη η δικια μας ειναι μια, ενα - ενα παιχνιδι & τωρα εχουμε το ματς με την Προοδευτικη. Αυτο μας ενδιαφερει, πρεπει να κερδισουμε & θα δουμε βημα - βημα τι μπορουμε να κανουμε.

Ερωτηση: Μετα το ματς με την Προοδευτικη ξεκιναει η μεταγραφικη περιοδος. Ο Ν. Κουρμπανας ισως εισηγηθει την αποκτηση 1 - 2 παικτων;

Ν. Κουρμπανας: Θα δουμε πως θα κινηθει η ομαδα στα επομενα 2 παιχνιδια η αν θελετε στο ματς με την Προοδευτικη, παντα μια ομαδα την ενδιαφερει κατι καλο, εμεις δε θα κινηθουμε σε μεταγραφες παικτων, πιθανον να κινηθουμε σε μια μονο μεταγραφη καλου ποδοσφαιριστη. Οταν λεω "καλου ποδοσφαιριστη" εννοω αγωνιστικα αλλα & να δεσει με τη χημεια της ομαδας. Θα προσπαθησουμε αν χρειαστει να παρουμε εναν παικτη. Δεν εχουμε λογους να αλλαξουμε κατι σημαντικο στην ομαδα γιατι εχουμε καλο υλικο, εχουμε ποδοσφαιριστες που φαινεται μεχρι τωρα οτι μπορουν να αντικαταστησουν αλλους ποδοσφαιριστες σε παρομοια κατασταση. Πολλες μεταγραφες που γινονται το Γεναρη δεν ειναι απαραιτητο οτι κανουν παντα καλο, θα κινηθουμε σε πολυ ηρεμα νερα & αν μπορουμε, αν θελησουμε να παρουμε 1 παικτη, θα παρουμε.

Ερωτηση: Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ φαινεται οτι ξαναμαζευει τον κοσμο του, ποσο σημαντικο ειναι για μια ομαδα να πηγαινει εκτος εδρας & να την ακολουθει κοσμος;

Ν. Κουρμπανας: Η αληθεια ειναι οτι ο φιλαθλος κοσμος του Συλλογου δινει τεραστια ωθηση στην ομαδα & δε φανηκε μονο στο σημερινο ματς που την ακολουθησαν πολυαριθμοι φιλαθλοι. Στο προηγουμενο παιχνιδι παροτι χαναμε 2-0 της εδωσε τη δυναμη - ωθηση ετσι ωστε να προσπαθησει να ανατρεψει το αποτελεσμα. Ο φιλαθλος του Π.Γ.Σ. ειναι σημαντικος για εμας, μας δινει δυναμη - ψυχολογια, αλλα απο την αλλη πλευρα ομως να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, υπαρχουν & αυτοι οι παικτες που δινουν δυναμη στον κοσμο. Αυτα τα πραγματα ειναι αλληλενδετα, να συνεχισουν ετσι, ο ενας να βοηθαει τον αλλον στις σημαντικες στιγμες, ωστε η ομαδα να προχωρησει.


ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ... ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ!




   

Blog hits