Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

BLACK STORM

Καταιγιδα η ΜΑΥΡΗ παρεσυρε στο περασμα της την ομαδα της Προοδευτικης νικωντας την με 4-1. Ποδαρικο με ευρεια νικη στο πρωτο παιχνιδι του νεου χρονου & σταθερα βρισκομαστε στο ψηλοτερο σκαλι της βαθμολογιας. Τα "παιδια" του "Wenger" στο χθεσινο ματς εκαναν για μια ακομα φορα αυτο που ξερουν καλα, δεν τους επηρεασε η μεγαλη διακοπη του πρωταθληματος & δεν αφησαν σε κανενα σημειο του αγωνα περιθωρια αντιδρασης στον αντιπαλο. Με σοβαροτητα & ασφυκτικο πρεσινγκ εδειξαν την ανωτεροτητα τους πετυχαινοντας μια μεγαλη & δικαιη νικη.
Εχουμε & λεμε: 2 γκολ στο Α' μερος & αλλα 2 στο Β' ημιχρονο ειναι τα στοιχεια που εδωσαν τη νικη & ενα ακομα πολυτιμο τριποντο. Πριν συμπληρωθει το πρωτο τεταρτο του αγωνα η ΜΑΥΡΗ εδειξε τα δοντια της, πασα του "Brain" στον "Punisher" δυνατο σουτ του τελευταιου & 1-0. Το 2ο γκολ απο τον "Kill Bill" με κεφαλια μετα απο εκτελεση κορνερ του "Brain". Οι βασεις για τη νικη ειχαν μπει απο το Α' ημιχρονο. Με τη συμπληρωση 1 ωρας αγωνα ο "Punisher" ξαναχτυπα, οταν απο μακρινη πασα του "Μαχητη" στελνει με σουτ τη μπαλα στα αντιπαλα διχτυα. Το κερασακι στην τουρτα σημειωθηκε 5 λεπτα πριν ληξει ο αγωνας οταν μετα απο προσωπικη ενεργεια του Παπαχρηστου, σουτ & αποκρουση απο τον αντιπαλο πορτιερο, ο "Punisher" παιρνει το ριμπαουντ σημειωνοντας με σουτ το 3ο του γκολ στον αγωνα. Οι φιλοξενουμενοι μειωσαν στις καθυστερησεις με ευστοχη εκτελεση πεναλτι.


Ο Π.Γ.Σ. αγωνιστηκε: "Κερβερος", "Σανδρα" (80' Ρελλας), Παπαχρηστος, "Τακαρος", Σουλης, "Μαχητης", Μαυροπουλος (56' Γ. Παπαδοπουλος), "Brain" (73' "κοντος"), "Kill Bill", "Punisher", "Μπουλου".




Στα αξιοσημειωτα του αγωνα:

* Χατ-τρικ απο τον "Punisher" που εφτασε τα 4 γκολ (ολα εντος εδρας).

* 1 γκολ απο τον "Kill Bill" (το πρωτο στο Αιγιο) σημειωνοντας συνολικα 4 γκολ.

* 2 assists για γκολ απο τον "Brain" που εφτασε συνολικα τις 6 στο πρωταθλημα.

* Γιορταζουν οι Γιαννηδες της ΜΑΥΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. "Μπαλτι" - Μπουρλακης - "Μαχητης" - "Punisher". Οι 2 τελευταιοι φραντισαν να μας κερασουν χθες, ο "Μαχητης" με assist για γκολ & ο "Punisher" με τα 3 μπαλακια που εβαλε.
 (Photos by: "Black Gazelles").
 

Η επομενη 10η αγωνιστικη θα διεξαχθει στις 16/01 ημερα Τεταρτη αντιμετωπιζοντας στην Κορινθο την τοπικη ομαδα. Στην 4αδα των παιχνιδιων που ακολουθει η ΜΑΥΡΗ καλειται να δωσει 3 ματς εκτος εδρας με Κορινθο - Αχαρναικο - Επισκοπη ενω θα κανουμε & το ρεπο μας. Ματς - φωτια & θα διεκδικησουμε οτι καλυτερο μπορουμε.



ΜΑΥΡΗ ΓΕΡΑ & ΔΥΝΑΤΑ... 

Blog hits