Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Βαδιζουμε αισιως προς την 11η αγωνιστικη του πρωταθληματος της Football League 2 & ο "πολεμος στο χορταρι" συνεχιζεται για ολες τις ομαδες. Η ΜΑΥΡΗ ταξιδευει στην Αττικη για να αντιμετωπισει στο Δημοτικο Σταδιο Μενιδιου την ομαδα του Αχαρναικου. Δευτερο συνεχομενο παιχνιδι - ντερμπι εκτος εδρας, μετα το ματς που δωσαμε την περασμενη βδομαδα στην Κορινθο & μαλιστα διεξαγεται παλι εργασιμη μερα. Εχουμε & λεμε: Τεταρτη 23/01 στις 15:00 ο πρωτοπορος ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ αντιμετωπιζει τον δευτερο της βαθμολογιας Αχαρναικο. Ο αντιπαλος ειναι μια πολυ καλη ομαδα, βρισκεται 5 ποντους πισω μας & σε αυτον τον αγωνα θα παιξει τα ρεστα του. Ειναι χαρακτηριστικο οτι σε 5 παιχνιδια που εχει δωσει στο γηπεδο του, εχει το απολυτο (15 βαθμους). Η ιστορικη ομαδα του Μενιδιου εχει "σκληρη" εδρα που δυσκολα περναει αντιπαλος. Αυτο το στοιχειο & μονο δειχνει οτι θα γινει ματς - φωτια & ακρως συναρπαστικο. Οι ΜΑΥΡΟΙ μας στο χορταρι εχουν δειξει στις 10 αγωνιστκες οτι δε χαμπαριαζουν τιποτα & δε φοβουνται κανεναν αντιπαλο. Ταλεντο υπαρχει αφθονο, πολυ καλο υλικο εχουμε, κανοντας το παιχνιδι που μπορουμε & ξερουμε αισιοδοξουμε για θετικο αποτελεσμα.

Εδω θα επισημανουμε & κατι αλλο: Μακαρι να μη συναντησουμε καποιο "διαιτητικο τριο" που να "αλληθωριζει". Στο προηγουμενο παιχνιδι μας στην Κορινθο ο "αρχοντας" του αγωνα & ο βοηθος στο 2ο ημιχρονο τα εβλεπαν ολα κιτρινα! Ελπιζουμε οτι αυτοι που θα σφυριξουν μεθαυριο να "κοψουν το καρπουζι" στη μεση & να μην τα δουν ολα πρασινα! Στα αγωνιστικα τωρα τα δημοσιευματα αναφερουν οτι ο Wenger δε θα εχει στη διαθεση του σιγουρα τον Αγουριδη (προβλημα στη μεση), ενω αμφιβολοι ειναι οι: "Brain" & "Μαχητης". Ο "Brain" φαινεται να ξεπερνα τον τραυματισμο του & να παιρνει μερος στην αρχικη 11αδα, ενω ο "Μαχητης" ειναι αμφιβολο αν θα ειναι ετοιμος να αγωνιστει.
Δυστυχως & αυτο το ντερμπι θα διεξαχθει εργασιμη μερα (πως τα "καταφεραν" παλι!), αλλα ο φιλαθλος κοσμος του Π.Γ.Σ. που μπορει, θα βοηθησει την ομαδα μας με την παρουσια του στο γηπεδο.






ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ...
FORZA ΜΑΥΡΗ



Blog hits