Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Η ΠΑΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, η πρώτη συνέλευση μετόχων της  εταιρείας «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1927 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου. Θέμα ημερήσιας διάταξης ήταν η εκλογή διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, μιας και μέχρι τώρα τα ηνία της ομάδας τα είχε η επταμελής διοίκηση που είχε οριστεί από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναιγιάλειου.
Πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Αντώνης Ρέλλας, θέλησε να κάνει μία αναφορά στα μέχρι τώρα πεπραγμένα στο σύλλογο. Ο Αιγιώτης παράγοντας μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Παναιγιάλειος, χάρις στην σημαντικότατη συμβολή των φιλάθλων του, έχει μπει πλέον σε μία ασφαλή... ρότα, αφού έχει καταφέρει μέσα από την πιστή εφαρμογή του προγραμματισμού που είχε γίνει εξαρχής, να ανταποκριθεί πλήρως σε όλες τις μέχρι τώρα οικονομικές υποχρεώσεις του, τρέχουσες και παλαιότερες. Κάτι το οποίο - όπως τόνισε χαρακτηριστικά - έχει «αναγκάσει» όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου να εκφράζονται με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τη γενικότερη λειτουργία του «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ» Συλλόγου.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία μέσα από την οποία, σύμφωνα με τις υποψηφιότητες που υπήρξαν και την απόφαση της συνέλευσης, αναδείχτηκε η νέα πενταμελής διοίκηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος Γ.Σ. 1927, καθώς και δύο αναπληρωματικά μέλη. Συγκεκριμένα η συνέλευση των μετόχων ψήφισε ομόφωνα για τη διοίκηση τους Αντώνη Ρέλλα, Μάριο Βαλαβάνη, Γιώργο Μπέσκο, Γιώργο Δαλιάνη και Χρήστο Μαστροκυριάκο, ενώ αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γιώργος Παπαναστασίου και Γρηγόρης Παπακωνσταντίνου. Η νέα διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου, θα συνεδριάσει αύριο το βράδυ για την εκλογή του προέδρου και τον καθορισμό των ρόλων - ευθυνών που θα έχουν τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. 
Σε ότι αφορά, πάντως, τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου, θεωρείται σίγουρο ότι θα την καταλάβει ο Αντώνης Ρέλλας, ο οποίος χρήζει της απόλυτης εμπιστοσύνης όχι μόνο της πενταμελής διοίκησης, αλλά και σύσσωμης της μετοχικής σύνθεσης της Αιγιώτικης ΠΑΕ.



Photos by:panaigialeiosfans.gr


ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ - ΔΥΝΑΜΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Blog hits