Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Γ.Σ.

Justin Isidro
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Τζάστιν Ισίντρο, θα δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες στον Παναιγιάλειο. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προτάθηκε στην Αιγιώτικη ομάδα και από σήμερα θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Νίκου Κουρμπανά. Σε περίπτωση που πείσει τον «μελανόλευκο» προπονητή, τότε θα ξεκινήσουν επαφές με την πλευρά του παίκτη για να διαπιστωθεί εάν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία συνεργασίας.
Από κει και πέρα, σήμερα το απόγευμα (19.30) θα πραγματοποιηθεί συνέλευση μετόχων της  εταιρείας «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1927 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου με θέμα ημερησίας διάταξης: «ΕΚΛΟΓΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ». Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί με το ίδιο θέμα την Πέμπτη 31-1-2013 και ώρα 19:30 στον ίδιο χώρο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η  Διοίκηση του Παναιγιαλείου θέλει να ευχαριστήσει τη Διοίκηση του Αχαρναϊκού για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η Αιγιώτικη ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι και επιφυλάσσετε να ανταποδώσει στο ματς του δευτέρου γύρου.

Blog hits