Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

BIANCONERI CLUB made in aigio

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ...
Αύριο προσυγκέντρωση στις 10:00 έξω από τον σύνδεσμο και μαζική μετάβαση στην ιστορική πλατεία Αγίας Λαύρας για να ενώσουμε τις φωνές μας με τους φοιτητές και τους υπόλοιπους ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ φορείς του Αιγίου.
Αυτή η απόφαση πάρθηκε έπειτα από την χθεσινή ενημέρωση, από εκπροσώπους του φοιτητικού συλλόγου του ΤΕΙ Αιγίου και τη κουβέντα που ακολούθησε μεταξύ των μελών μας. Λόγω της συμμετοχής εξελίχθηκε σε αυθόρμητη συνέλευση και αποφασίστηκε, η έμπρακτη στήριξη του συνδέσμου στις άμεσες κινητοποιήσεις τους με ΜΑΖΙΚΗ παρουσία στο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Παρασκευή και ανάρτηση πανό διαμαρτυρίας στον Κυριακάτικο αγώνα, καθώς και εκ νέου ενημέρωση για την πορεία των κινητοποιήσεων στο μέλλον...
 
(Photos by: "Bianconeri club")                                                                                                     
 
 
 
86 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
 1ο ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟ KRASONERI
Ο σύνδεσμος BIANCONERI, με αφορμή τη συμπλήρωση 86 χρόνων ιστορίας της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ, καλεί όλη τη μελανόλευκη οικογένεια σε ένα ανεπανάληπτο φαγοπότι με λαϊκά και ρεμπέτικα ακούσματα από ζωντανή ορχήστρα. Το γλέντι θα λάβει χώρα στη ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ (έναντι 4ου γυμνασίου) τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 21:30. Η πρόσκληση έχει κόστος 12 ευρώ στα οποία περιλαμβάνεται εκτός από το φαγητό, απεριόριστο κρασί και συμμετοχή σε κλήρωση με μελανόλευκα δώρα. Προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία του συνδέσμου (Ρωμανιώλη 12 Παρασκευή 7-10μμ, Σάββατο 5-7μμ, Κυριακή 1-2:15μμ), καθώς και στο καφέ Ημίχρονο καθημερινά και μέχρι εξαντλήσεώς τους. Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου. Με την ευγενική χορηγία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΠΙΚΟΥΛΑΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ-ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για όσους επαγγελματίες και μη προσέφεραν ή βοήθησαν στο στήσιμο αυτής της γιορτής.
ΑΠΟ ΤΟ 1927… ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΓΙΟ…                                                 ΜΑΥΡΗ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ

                                                                                                                         BIANCONERI CLUB made in aigio

Blog hits