Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΜΑΥΡΗ...

Η αναβολή - μετάθεση της 12ης αγωνιστικής της Football League 2 κατά μία βδομάδα (με τα μέχρι τώρα δεδομένα), λόγω της απεργίας της ΠΝΟ και το προγραμματισμένο «μελανόλευκο» ρεπό - στην εν λόγω αγωνιστική- υποχρέωσαν τον Νίκο Κουρμπανά να πάρει άμεσα… μέτρα, για να καλύψει τη μεγάλη - όπως εξελίχθηκε- σε διάρκεια αγωνιστική απραξία των ποδοσφαιριστών του. Έτσι, μετά το εντός έδρας φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Παναιγιάλειος κόντρα στην Κόρινθο και θέλοντας να «σπάσει» τη μονοτονία των προπονήσεων, κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά για να βρει διαθέσιμο αντίπαλο και να κλείσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για το ερχόμενο Σάββατο.
Οι προσπάθειές του τελικά καρποφόρησαν και αυτή τη φορά ο πρωτοπόρος του νοτίου ομίλου της Football League 2, θα αγωνισθεί εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο (09/0215.00) - στο Εθνικό Στάδιο Ελευσίνας -  με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, που είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στον 7ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής. Η ομάδα της Ελευσίνας βρίσκεται στο δεύτερο… σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Ερμιονίδα, ενώ προπονητής του συλλόγου είναι ο Πέτρος Ξανθόπουλος.
Από κει και πέρα, οι «μελανόλευκοι» προπονήθηκαν σήμερα στο  Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου, ενώ αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό. Σε ότι αφορά το ιατρικό δελτίο, οι… συμμετοχές σε αυτό αυξήθηκαν κατά μία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Ο Γιάννης Λαζανάς συνεχίζει τη θεραπεία του ενώ οι Αγουρίδης, Παπαχρήστος, Θεοφανόπουλος και Μαυρόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Με εξαίρεση τους δύο πρώτους, που θα συνεχίσουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, οι τρεις «μικροί» του Αιγιώτικου συλλόγου αναμένεται την Πέμπτη να προπονηθούν κανονικά.
 
Η Διοίκηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος ΓΣ 1927 θέλει να ευχαριστήσει τον ένθερμο φίλαθλο της ομάδας κ. Δημήτρη Σπυρόπουλο "Σερίφης" για την ευγενική προσφορά του να καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης του νεοαποκτηθέντος Ακρατινού ποδοσφαιριστή, Χρήστου Κανελλόπουλου.
 
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Blog hits