Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Η ΑΝΟΔΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ...

"ΠΑΛΑΙ"
Ενας ανθρωπος που αφιερωσε ενα μεγαλο κομματι της ζωης του στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ δεν ειναι πλεον μαζι μας. Ο Πετρος Παλαιολογοπουλος μπορει να εφυγε απο κοντα μας στα 75 του χρονια, αλλα ειναι & θα βρισκεται παντα στις καρδιες ολων των Αιγιαλεων φιλαθλων. 
Ο Πετρος διετελεσε Προεδρος του Π.Γ.Σ. απο το 1994 εως το 2002. Αφιερωσε πολυ χρονο & χρημα για την ομαδα μας, καταφερε παιρνοντας τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ απο το Περιφερειακο Πρωταθλημα να τον ανεβασει στη Γ' Εθνικη μετα απο "10 πετρινα χρονια". Το 2008 κανει το μεγαλο μπαμ & η ανοδος στη Β' Εθνικη ειναι γεγονος. Ο Προεδρος εφερε στο Αιγιο μεγαλους - σπουδαιους ποδοσφαιριστες & ειχε βαλει στοχο το αλμα στη Μεγαλη Κατηγορια. Μπορει η ανοδος στην Α' Εθνικη να μην ηρθε, αλλα ο Πετρος ειναι ο ανθρωπος που εδωσε οραμα στο φιλαθλο κοσμο της Αιγιαλειας, η απεριγραπτη χαρα & ενθουσιασμος του κοσμου, η καταληψη στο γηπεδο της Λ. Αλεξανδρας με πανω απο 7000 ΜΑΥΡΟΥΣ στο μπαραζ με την Αχαικη, οι 2 ανοδοι που πετυχαμε ειναι δικο του μεγαλο επιτευγμα. Αυτο δεν ξεχνιεται απο κανενα μας οσα χρονια & αν περασουν.
Η ιστορια επαναλαμβανεται & φτανοντας στο σημερα βλεπουμε οτι η φετινη Διοικηση με μπροσταρη τον Α. Ρελλα κανει τα ονειρα των Αιγιαλεων φιλαθλων πραγματικοτητα. Ο Π.Γ.Σ. με ηρεμια - σοβαροτητα & καθαρος απο χρεη, υστερα απο 10 χρονια φαινεται οτι πετυχαινει το αλμα προς τη Football League. 
Ως ενδειξη ευγνωμοσυνης & μνημης, αφιερωνουμε στον Πετρο τη φετινη ανοδο του Π.Γ.Σ. που απο ψηλα θα παρακολουθει τον αγαπημενο του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ. Κλεινοντας θα αναφερουμε ενα συνθημα της δεκαετιας του 90':
" Και δεκα χρονια περασαν στα @αμημενα αλωνια & με τον Πετρο φτασαμε σε τουτα τα σαλονια...
Ποτε ξανα ΑΙΓΙΑΡΑ μου να μη σε ξαναδουμε, στη Ναυπακτο στην Αχαγια γιατι θα τρελαθουμε"

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ...

Blog hits