Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο "LEO" - ΜΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Το ζητουμενο στο χθεσινο παιχνιδι κοντρα στην ομαδα των Χανιων ηταν η νικη, επιτευχθηκε με σκορ 1-0 & τα χαμογελα ειναι πλατια στο ΜΑΥΡΟ στρατοπεδο. Ο παικτης που μας χαρισε το τριποντο ειναι ο "Leo", ο οποιος βρεθηκε στο καταλληλο σημειο & σε καιρια στιγμη, 10 λεπτα πριν τελειωσει το Α' μερος της αναμετρησης, μας εδωσε την πολυποθητη νικη. Στο Α' ημιχρονο τα "παιδια" του "Wenger" μπηκαν με αποφασιστικοτητα, ηθελαν το γρηγορο γκολ που θα μας εβαζε μπροστα στο σκορ. Η μπαλα δε μας εκανε το χατηρι στην πρωτη επισκεψη μας στην αντιπαλη εστια, οταν μετα απο σεντρα του "Kill Bill", ο "Brain" πιανει την κεφαλια, η μπαλα "γλειφει" το οριζοντιο δοκαρι & φευγει αουτ. Δευτερη αξιολογη ευκαιρια ηταν ενα σουτ του Παπαχρηστου, αλλα ο αντιπαλος πορτιερο εδιωξε δυσκολα σε κορνερ. 
Το μοναδικο - χρυσο γκολ ηρθε αμεσως μετα οταν ο "Brain" επιχειρει σουτ εξω απο την περιοχη, ο αντιπαλος πορτιερο αποκρουει προσωρινα, ο "Leo" παιρνει το ριμπαουντ & με κοντινο πλασε στελνει τη μπαλα στο μπακλαβωτο. Μπαινοντας στο Β' ημιχρονο οι ΜΑΥΡΟΙ εψαξαν το 2ο γκολ για να "τελειωσουν" το ματς, αλλα ο αντιπαλος πορτιερο βρεθηκε σε πολυ καλη μερα, ειχε "κατεβασει τα ρολα". Τρεις κλασικες ευκαιριες ειχαμε στο ενεργητικο μας: Σουτ του Γ. Παπαδοπουλου μεσα απο την περιοχη - κορνερ, σεντρα - σουτ απο τον "Leo" - κορνερ & τετ-α-τετ του "Kill Bill" ο Θεοδωροπουλος ειπε παλι οχι... Οσο το ευθραυστο 1-0 παρεμενε, η μπαλα δεν εμπαινε, αρχισε το αγχος & στα τελευταια 10-15 λεπτα η αμυνα ηταν το πρωτο μελημα μας. Τελος καλο - ολα καλα, ο διαιτητης σφυριζει τελος, το σημαντικο τριποντο ηρθε. Η νικη που ηθελαν πολυ πρωτα οι ΜΑΥΡΟΙ παικτες μας, το προπονητικο team & τελος ο κοσμος ειναι γεγονος. Απολαμβανουμε τη μοναξια της κορυφης συνεχιζοντας προς το ονειρο...


Ο Π.Γ.Σ. αγωνιστηκε: "Κερβερος", "Σανδρα", Παπαχρηστος, "Τακαρος", Σουλης, "Brain" (87' "κοντος"), Παπαδοπουλος Γ., "Μαχητης" (80' "Ακπα"), "Leo", "Kill Bill", Κανελλοπουλος (62' "Μπουλου").




Στα αξιοσημειωτα του αγωνα:

 
* 3ο γκολ του (MVP) "Leo" στο πρωταθλημα (& τα 3 στο Αιγιο).

* Κεφια ειχε ο διαιτητης αφου "εριξε" συνολικα 9 κιτρινες & 2 κοκκινες καρτες.

* Οι φιλοξενουμενοι επαιξαν για 20 λεπτα με 10 παικτες, ενω για τη ΜΑΥΡΗ αποβληθηκε ο "Leo" στις καθυστερησεις.
  
* Κρατηθηκε ενος λεπτου σιγη στην μνημη του "Πετραν".




Στα πλαισια της 17ης αγωνιστικης η ΜΑΥΡΗ αντιμετωπιζει εκτος εδρας την ομαδα του Φωστηρα. Παιχνιδι - ντερμπι με εξαιρετικο ενδιαφερον την Κυριακη 17/03 στις 15:00 στον Ταυρο.

VIDEO
(Παραθετουμε το video του αγωνα ΜΑΥΡΗΣ - Χανια με το γκολ, φασεις & Συνεντευξη Τυπου των 2 προπονητων).

    

Blog hits