Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ...

Η Κυριακατικη αναμετρηση στο Αιγιο με αντιπαλο την ομαδα του Ρουβα "εκρυβε" την πρωτη ηττα της ΜΑΥΡΗΣ στο "καστρο" μας!!! Επειδη η σημερινη μερα ειναι συνυφασμενη με τα "ψεματα", εμεις θα πουμε απλα οτι ο Π.Γ.Σ. ειχε να γνωρισει ηττα στο Αιγιο κοντα 2 χρονια & αυτο ειναι αληθεια. Μετα απο 90 λεπτα αγωνα ΜΑΥΡΗ - Ρουβας 0-1. Επειδη στο ποδοσφαιρο & τα τρια αποτελεσματα ειναι μεσα στο προγραμμα, σημασια δεν εχει μονο να κερδιζεις - να χανεις, αλλα μετραει & το πως κερδιζεις - πως χανεις. Η κακη εικονα μας στον αγωνιστικο χωρο δε μας επετρεψε να παρουμε ουτε το βαθμο της ισοπαλιας. Στο Α' ημιχρονο "βγαλαμε" μια μεγαλη ευκαιρια, οταν σε τετ-α-τετ του "Kill Bill" ο αντιπαλος πορτιερο εδιωξε με τα ποδια. 
Επισης ενα πλασε του "Μαχητη" αποκρουστηκε στη γραμμη απο αντιπαλο αμυντικο. Η ομαδα του Ηρακλειου επαιξε εξυπνα, ηταν στημενη καλα - εκλεισε διαδρομους & προσπαθησε να χτυπησει στην κοντρα. Ο αντιπαλος καταφερε σε μια στημενη φαση να παρει προβαδισμα στο σκορ & να το κρατησει μεχρι το τελος. Στο Β' ημιχρονο αν & συνεχισαμε να εχουμε τον ελεγχο του αγωνα, προσπαθησαμε ανορθοδοξα με ψηλες μπαλιες - γιομες στην αντιπαλη περιοχη να απειλησουμε. Μεγαλη χαμενη ευκαιρια ηταν σουτ του "Leo" που σταματησε στο οριζοντιο δοκαρι, η μπαλα δε μας εκανε το χατηρι.
 


Ο Π.Γ.Σ. αγωνιστηκε: "Κερβερος", "Σανδρα" (76' Κανελλοπουλος), Παπαχρηστος, "Τακαρος", Σουλης, "Μαχητης", Μαυροπουλος (68' Παπαδοπουλος Γ.), "Brain", Μπουρλακης (55' "κοντος"), "Kill Bill", "Leo".
 
Η ΜΑΥΡΗ δεν ειχε ηρεμια στο παιχνιδι της, παιξαμε ανορθοδοξα - δεν ειχαμε απαντησεις μετα το γκολ που δεχτηκαμε. Αυτη η ηττα δε σημαινει τιποτα, βρισκομαστε & με τα 2 ποδια σχεδον στη Football League. Απο τα οποια λαθη εχεις κανει, μαθαινεις & προχωρας παρακατω. Ξεπερνας το σοκ της ηττας, βλεπεις μπροστα.




Η επομενη 20η αγωνιστικη ερχεται "καπακι", ειναι εμβολιμη. Την Τεταρτη 03/04 & ωρα 16:00 πηγαινουμε στον Πυργο να αντιμετωπισουμε την τοπικη ομαδα. Θελουμε το θετικο αποτελεσμα & θα το παρουμε...

 











ΜΑΥΡΟΣ ΝΑ' ΣΑΙ & ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ...

Blog hits