Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η ΑΣΠΡΗ ΒΟΥΛΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ

Το τελος της 20ης αγωνιστικης μας βρηκε με μια ακομα ηττα, αυτη τη φορα απο τον Πανηλειακο στον Πυργο με 1-0. Σε ενα παιχνιδι αρκετα μετριο με λιγοστες καλες στιγμες & στις δυο εστιες, ο Πανηλειακος φανηκε πιο τυχερος στα χασομερια & με ενα κερδισμενο πεναλτι διαμορφωθηκε το τελικο σκορ. Η ΜΑΥΡΗ μπηκε μουδιασμενα στον αγωνα με αποτελεσμα να φυγει το ημιχρονο δημιουργωντας μια φαση με τον "Kill Bill", οταν σε κεφαλια του η μπαλα περασε λιγο εξω απο τα δοκαρια του αντιπαλου πορτιερο. 





Σε μια περιπτωση ανατροπης του Μπουρλακη μεσα στην μεγαλη περιοχη, ο διαιτητης δεν εδειξε να συγκινειται. Ο "Κανελλο" ειχε την ευκαιρια να βαλει μπροστα τη ΜΑΥΡΗ οταν απο σεντρα του Παπαχρηστου βρεθηκε μονος του αλλα δεν καταφερε να βρει διχτυα. Ο Πανηλειακος νευρικος & αγχωμενος δεν μας πιεσε ιδιαιτερα, καθως εψαχνε να βρει το γκολ χτυπωντας σε κοντρα επιθεσεις. 




Στο Β' μερος, το παιχνιδι "ανοιξε" περισσοτερο & παιχτηκε καλυτερο ποδοσφαιρο. Καλες στιγμες με τους "Κανελλο" & Μπουρλακη αλλα οι προσπαθειες τους δεν βρηκαν στοχο. Ο Σουλης στις καθυστερησεις μαρκαρει τον Κατσαρο & ο διαιτητης δειχνει την ασπρη βουλα. Ετσι η ΜΑΥΡΗ αποχωρησε με την ηττα απο τον Πυργο, αλλα ακομα παραμενει στην 1η θεση του βαθμολογικου πινακα παρεα με τον Αχαρνα'ι'κο.

 

 
 
Ακομα ενας αγωνας εκτος εδρας οπου η Αστυνομια
"εφραξε" τις πυλες εισοδου του γηπεδου στους ΜΑΥΡΟΥΣ φιλαθλους μας. Αφου εκαναν τον απαραιτητο ελεγχο στα 2 λεωφορεια που ακολουθησαν τον ΠΓΣ στον Πυργο, μεχρι το 42' του πρωτου ημιχρονου τους κρατουσαν εξω απο τις εξεδρες. Η Διοικηση του Πανηλειακου δεν βοηθησε ιδιαιτερα την κατασταση για το μειωμενο εισιτηριο στους οργανωμενους μας. Παρ ολα αυτα, ολοι οι ΜΑΥΡΟΙ μας μπηκαν στο γηπεδο πληρωνοντας ολο το αποκομμα του εισιτηριου κανονικα (10 ευρω) για να παρακολουθησουν εναν αγωνα 45'! 
Οι δηλωσεις των δυο προπονητων εδω.

Ο Π.Γ.Σ. αγωνιστηκε: "Κερβερος", Παπαχρηστος, Σουλης, "Τακαρος", "Rellinio" (54' Γ. Παπαδόπουλος), "Ακπα", "Μαχητης", "Brain" (10' "Κανελλο"), "Kill Bill", "Leo" (69' "κοντος"), Μπουρλάκης.

Στα αξιοσημειωτα του αγωνα:

* Οι δυο τραυματισμοι του "Brain" & του "Rellinio" στις αρχες των ημιχρονων.

* 100 περιπου ΜΑΥΡΟΙ ακολουθησαν με 2 λεωφορεια τον ΠΓΣ.

* Νεο "σπασιμο" της Αστυνομιας & τις Διοικησης των γηπεδουχων με αποτελεσμα οι φιλαθλοι μας να μπουν στις εξεδρες λιγο πριν την αναπαυλα.

* Αγωνιστικα συνεχιζεται η κακη παραδοση στον Πυργο τα τελευταια χρονια.

* Στα 3 τελευταια παιχνιδια μας - δυο καταλογισμοι πεναλτι κατα μας.

* 3 ηττες στα τελευταια 4 παιχνιδια μας.

panaigialeiosfans.gr:
Η ομαδα αγωνιστικα & οσο πλησιαζουμε προς το τελος του Πρωταθληματος, εχει κανει μια "κοιλια". Αυτο ειναι φυσιολογικο για ολες τις ομαδες στην διαρκεια μιας χρονιας. Λιγο οι τραυματισμοι, λιγο η πιεση της κατακτησης του Πρωταθληματος, λιγο η χαλαροτητα απο καποιους παικτες, μας εχουν κανει να μην μπαινουμε το ιδιο συγκεντρωμενα στους τελευταιους αγωνες, οπως συνεβαινε πριν. Ολα εχουν την εξηγηση τους αλλα... ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ & ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. Οι ΜΑΥΡΟΙ, μας εχουν δωσει μεγαλες χαρες τα τελευταια 2 χρονια με την αποδοση τους μεσα στα γηπεδα & αυτο τους το αναγνωριζουμε. Χρειαζεται ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ σε μερικα νεαρα παιδια απο τους εμπειροτερους παικτες μας & απο τον προπονητη & η μικρη διακοπη των 10 ημερων μεχρι το επομενο παιχνιδι σιγουρα θα μας κανει καλο. Ειμασταν & ειμαστε παντα μαζι τους... οι δυσκολιες ειναι για τους ΜΑΥΡΟΥΣ... & οφειλουμε να τους "ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ" απο οτιδηποτε γραφεται & ακουγεται, πετωντας στα σκουπιδια τα γνωστα "μαργαριταρια" της ευκολης πονηρης σκεψης του Ελληνα. Δικη τους ειναι η προσπαθεια - δικη τους & η ανταμοιβη!

Blog hits