Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...

Κανενα περιθωριο δεν αφησε η ΜΑΥΡΗ στην ομαδα της Κορινθου στο Κυριακατικο παιχνιδι, νικωντας την με το ευρυ σκορ 3-0. Μεγαλη νικη - βαλσαμο, που την χρειαζονταν ολοι, πρωτα - πρωτα οι ΜΑΥΡΟΙ παικτες - προπονητικο team, η Διοικηση & φυσικα ο κοσμος. Ξεκολλησαμε απο τους 35 καταραμενους βαθμους, βρισκομαστε στην 3η θεση, με τους Φωστηρα - Αχαρναικο να προπορευονται με μολις 1 ποντο. Η μερα για την Football League γλυκοχαραζει, αφου & μαθηματικα χρειαζομαστε 1 βαθμο για την ανοδο στη μεγαλυτερη κατηγορια. Το αγωνιστικο μενου περιλαμβανει 2 ματς στο Δημοτικο Σταδιο Αιγιου με Αχαρναικο - Επισκοπη & εκει κλεινουμε την πορτα στη Football League 2.


Το 1ο γκολ για τη ΜΑΥΡΗ ηρθε απο τα αποδυτηρια με κεφαλια του "Kill Bill", ο πανηγυρισμος του σκορερ ειναι ολα τα λεφτα. Μετα τα τελευταια ανεπιτυχη αποτελεσματα ηρθε η ωρα που η ομαδα ξεσπασε, "ξεμπουκωσε" & απεδειξε οτι ειναι το αφεντικο. Η πιεση & το αγχος που υπηρχε την τελευταια βδομαδα φανηκε στον ξεφρενο πανηγυρισμο του "Kill Bill" & ολων των παικτων μας. Μπηκαμε αποφασιστικα, βγαιναμε πρωτοι στη μπαλα, κερδισαμε ολες τις μονομαχιες, κυριαρχησαμε στο γηπεδο. 

Αν ειμασταν πιο προσεκτικοι θα μπορουσαμε να σημειωσουμε & 2ο γκολ, με χαρακτηριστικες ευκαιριες τα σουτ των: "Σβουρα" - "Leo" να μη βρισκουν στοχο. Φουλ επιθεση για την ομαδα μας, ουσιαστικα παιζαμε 4-2-4 & στο Β' ημιχρονο στην πρωτη μας αξιολογη ευκαιρια κλειδωσαμε τη νικη με σουτ του "Σβουρα" μεσα απο την περιοχη. Ο αντιπαλος ηταν ακινδυνος, παραδοθηκε στις ορεξεις των ΜΑΥΡΩΝ & με τη συμπληρωση των 90 λεπτων ο Γ. Παπαδοπουλος εβαλε το 3ο & καλυτερο γκολ. 

Αριστερο σουτ απο 30 μετρα περιπου, με τη μπαλα να καρφωνεται στο δεξι "Γ" του αντιπαλου πορτιερο. Σημαντικη η παρουσια & η βοηθεια του κοσμου στις κερκιδες, συμπαρασταση 90 λεπτα & στο τελος οι ΜΑΥΡΟΙ παικτες τον εκαναν να φυγει απολυτα ικανοποιημενος απο το γηπεδο.

Ο Π.Γ.Σ αγωνιστηκε: "Κερβερος", "Σανδρα" (70' "Rellinio"), Παπαχρηστος, "Τακαρος", Σουλης, "Μαχητης", Παπαδοπουλος Γ., "Σβουρας" (89' Δαλιανης), "Kill Bill", "Leo" (85' "Μπουλου"), "Punisher".

Στα αξιοσημειωτα του αγωνα:

* Ο "Σβουρας" σημειωσε το 1ο του γκολ στο φετινο πρωταθλημα.
* Πρωτη συμμετοχη με τη φανελα της ΜΑΥΡΗΣ για τον νεαρο ποδοσφαιριστη Δαλιανη.
* Πρωτο γκολ στο πρωταθλημα & για τον "μικρο" Γ. Παπαδοπουλο, ενα γκολ - ονειρο.
* Ολοι οι ΜΑΥΡΟΙ που αγωνιστηκαν παλεψαν, αλλα αν ειναι να ξεχωρισουμε καποιον αυτος ειναι ο "Μαχητης" που καταπιε πολλα χιλιομετρα & δεν εχασε καμια μονομαχια.

* Στις εξεδρες του Δημοτικου Σταδιου Αιγιου παρευρεθηκε ο τεως Προεδρος της ΜΑΥΡΗΣ Τ. Παπαχριστοπουλος - "Επιτιμος" με τη συζυγο του.

* Λιποθυμικο επεισοδιο υπεστη στις αρχες του 2ου ημιχρονου ο Προεδρος του Ερασιτεχνη Π.Γ.Σ Δ. Οικονομοπουλος. Τελος καλο ολα καλα, η υγεια πανω απ' ολα.

* Οι παικτες της Κορινθου στα αποδυτηρια λιγο πριν την εναρξη του αγωνα ακουγαν εσκεμμενα - δυνατα μουσικη!!! & συγκεκριμενα Γωγω Τσαμπα - "κλαρινα", υπηρξε παρεμβαση & τους κοπηκε η φορα. Μετα εφαγαν την τριαρα & εμειναν "κλαρινα".

* Διπλα χαρουμενος εφυγε απο το γηπεδο ο γνωστος οπαδος "Thissio", αφου συνδυασε γενεθλια & 3 γκολ, πετωντας Β' Εθνικη.



Ενα βαθμο μακρια απο το ονειρο της ανοδου εχει απομεινει να κατακτησουμε, εχοντας 2 παιχνιδια στο "καστρο" μας. Η επομενη αγωνιστικη θα διεξαχθει στο Δημοτικο Σταδιο Αιγιου την Κυριακη 12/05 με αντιπαλο τον Αχαρναικο. Αγωνας - φιεστα ανοδου, ματς - ντερμπι. Τελος επειδη ειμαστε σε περιοδο γιορτων, εμεις με τη σειρα μας θα ευχηθουμε:

ΚΑΛΗ ΕΠ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ

Blog hits