Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Γ.Σ. - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ 17

Σε μια εποικοδομητική συζήτηση, απ’ όπου εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα, εξελίχθηκε η χθεσινοβραδινή συνάντηση των μελών τής διοίκησης τού Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου με τους γονείς των αθλητών που θα στελεχώσουν την ομάδα Κ17 του «μελανόλευκου» συλλόγου, κάτι που αποτελεί άμεση υποχρέωση για τη συμμετοχή τής «Μαύρης Θύελλας» στη Football League.







Η συνάντηση έγινε στα γραφεία τού συλλόγου, στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, παρουσία των 24 συνολικά ποδοσφαιριστών ηλικίας από 15 έως 17 χρόνων, με τους γονείς τους στην κυριολεξία να «γεμίζουν» ασφυκτικά την αίθουσα, κάτι που αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το μέλλον των παιδιών τους, των αυριανών (πιθανόν) «αστεριών» τού αιγιώτικου ποδοσφαίρου.
Εκεί τους καλωσόρισαν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών Πάνος Κουτρόπουλος και Βασίλης Κατσίβελος, που μαζί με τον προπονητή τής Κ17 Αλέξη Σπυρόπουλο, το γενικό της αρχηγό Ζήση Τσεκούρα, αλλά και τα μέλη τής διοίκησης τού Ερασιτέχνη Τάκη Σπυρόπουλο και Γιώργο Σωτηρόπουλο έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές για τον τρόπο που θα κινηθεί αυτό το νέο εγχείρημα, με υψηλό ομολογουμένως βαθμό δυσκολίας, το οποίο απαιτεί συνθήκες παρόμοιες με αυτές της επαγγελματικής ομάδας.



«Καλώς ήρθατε στη μεγάλη… οικογένεια του Παναιγιαλείου!», ήταν τα πρώτα λόγια των εκπροσώπων προς ποδοσφαιριστές και γονείς, οι οποίοι αποχώρησαν λίγη ώρα αργότερα έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Δείγμα τής σοβαρής και μεθοδικής δουλειάς όλων ανεξαιρέτως των διοικούντων, που ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί έχουν αποφασίσει να «σηκώσουν» ακόμα πιο ψηλά τον ένδοξο Παναιγιάλειο.
Μεταξύ αυτών και οι άνθρωποι που συγκροτούν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, που δηλώνουν αποφασισμένοι αλλά και έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ομάδα (Κ17) ανταγωνιστική και βασισμένη στο αχαϊκό ταλέντο. Μια ομάδα, οι ποδοσφαιριστές τής οποίας θα αποτελέσουν το βασικό… συστατικό αλλά και τη «μαγιά» για τη στελέχωση της επαγγελματικής
Είναι βέβαια αυτονόητο ότι πάνω από όλα απαιτείται από όλους (παράγοντες, προπονητές, γονείς και κυρίως φιλάθλους) υπομονή, ώστε σε βάθος χρόνου το αιγιώτικο ποδόσφαιρο να αποκομίσει τους…  καρπούς αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Blog hits