Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Μπέσκος - Ρέλλας - Βαλαβάνης
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, σύμφωνα με όσα ορίζει ο αθλητικός νόμος, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League αποφάσισε σήμερα η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Η Γενική Συνέλευση διεξήχθη στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου «Ευτέρπη», όπου υπήρξε νόμιμη απαρτία των μετόχων, οι οποίοι ομόφωνα έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση, ανοίγοντας ουσιαστικά το «δρόμο» για τη συμμετοχή τής «Μαύρης Θύελλας» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία τού επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου. 
Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας κάλεσε τους Αιγιαλείς να στηρίξουν για ακόμα μια φορά τον ιστορικό Σύλλογο, ο οποίος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κινείται με γνώμονα τη διαφάνεια, την εντιμότητα και τη συνέπεια λόγων αλλά και πράξεων. 

Η κατάθεση των χρημάτων, που ξεκινά από αύριο, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη, 19 του μηνός, μπορεί να γίνεται μόνο από τους παλιούς (ήδη υπάρχοντες) μετόχους στον εξής λογαριασμό τής Alpha Bank: 531002002009667, με την αιτιολογία «για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου τής ΠΑΕ Παναιγιάλειος. 


Ευχαριστίες σε Φιλαρμονική Αιγίου
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Αιγίου που παραχώρησε για ακόμα μία φορά την αίθουσά της, με σκοπό τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων.

Βασικός χορηγός η "Alcatel"
Στο περιθώριο της σημερινής Γενικής Συνέλευσης ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Δημήτρης Οικονομόπουλος ανακοίνωσε πως βασικός χορηγός τής ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα είναι η "Alcatel". Η παρουσίαση του χορηγού θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, που θα οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, όπου και θα γίνει η παρουσίαση της νέας εμφάνισης του Παναιγιαλείου.
www.panaigialeios1927.gr

Blog hits