Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ο σύνδεσμος BIANCONERI οργανώνει εκδρομή στα Χανιά για τον αγώνα της Μαύρης Θύελλας με τον Α.Ο.Χανιά την Δευτέρα 4/11. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί (με mini bus) από το Αίγιο την Κυριακή στις 5:30μμ και επιστροφή (πάλι με mini bus) το πρωί της Τρίτης στις 9. Η εκδρομή κοστίζει 95 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ [από και προς Πειραιά, εισιτήριο πλοίου με επιστροφή (η τιμή αφορά την οικονομική θέση), μετακίνηση από το λιμάνι της Σούδας προς Χανιά και από Χανιά στο γήπεδο (Περιβόλια) και αντίστροφα, με μισθωμένα βανάκια], ενώ επίσης περιλαμβάνει και το εισιτήριο του αγώνα. 

Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν απευθείας από Πειραιά το κόστος είναι 70 ευρώ (εισιτήριο πλοίου, μετακινήσεις στα Χανιά, εισιτήριο αγώνα). Οι θέσεις για την μετακίνηση από Αίγιο είναι περιορισμένες και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει συμμετοχή καθημερινά 7-9μμ στο σύνδεσμο μέχρι την Παρασκευή και το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι στις 2μμ στο καφέ ημίχρονο.

Για περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο, στο προφίλ bianconeri club στο facebook ή στο e-mail bianconericlubaigio@gmail.com.

 
Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ....
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

BIANCONERI CLUB AIGIO


Blog hits