Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΔΙΚΙΑ - ΑΤΥΧΙΑ - ΑΣΤΟΧΙΑ...

Τρία πράγματα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1 το παιχνίδι της Παρασκευής. Πεντακάθαρο γκολ του Kill Bill ακυρώθηκε από τον βοηθό, σήκωσε τη σημαία, δε μας άφησε να προηγηθούμε & να χαρούμε. Στη συνέχεια η τύχη μας γύρισε την πλάτη, 2-3 σουτ που πιάσαμε πέρασαν ξυστά από τα δοκάρια. Βγάλαμε περίπου 20 τελικές φάσεις & αν είμασταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε καθαρίσει το ματς. Η ΜΑΥΡΗ ήταν καταιγιστική, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο & όταν δεχτήκαμε πρώτοι γκολ σε μια ανύποπτη φάση, δείξαμε χαρακτήρα & απαντήσαμε άμεσα. 

Ο Φλίγκο(λ) με κεφαλιά ψαράκι ύστερα από σέντρα του Παπαχρήστου φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Kill Bill σουτ - γκολ - ανατροπή, αλλά... ακυρώθηκε λανθασμένα. Leo & Γκούμας χάνουν μεγάλες ευκαιρίες, ο πρώτος σουτ από κοντά άουτ, ενώ ο δεύτερος σουτάρει από 35 μέτρα με τη μπάλα να ξύνει το δοκάρι. 

Στο Β' ημίχρονο είμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, το γήπεδο κατηφόρισε, κλείσαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του. Τετ-α-τετ του Φλίγκο(λ) μόλις άουτ, ο Αλεξάνδροβιτς με ωραία ενέργεια σουτάρει μέσα από την περιοχή & ο αντίπαλος πορτιέρο κάνει την απόκρουση της ζωής του. Ο Leo καθυστερεί σε φάση τετ-α-τετ, τον προλαβαίνει αντίπαλος πριν σουτάρει, αυτές είναι χαρακτηριστικές ευκαιρίες που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκαν θετικά για τη ΜΑΥΡΗ

Μπορεί ο αγώνας να ήταν τηλεοπτικός, η μέρα που διεξάχθηκε να ήταν μη εμπορική, αλλά οι ΜΑΥΡΟΙ Αιγιαλείς φίλαθλοι δήλωσαν παρουσία (2.000-2.500),  αφήνοντας το στίγμα τους. Δημιουργήθηκε ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, όλοι στο τέλος χειροκρότησαν τη μεγάλη προσπάθεια της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ & έδωσαν ραντεβού για τη συνέχεια.

 


* Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ
& ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ


 



* ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ...







* Ο ΦΛΙΓΚΟ(Λ) ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ

Ο KILL BILL ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΠΟΥ ΔΕ ΜΕΤΡΗΣΕ ΠΟΤΕ...



 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ


& ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ



Blog hits