Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΒΟΛΟ

Ένα μεγάλο παιχνίδι έρχεται στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Ολ. Βόλου, Κυριακή 24/11 & ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Ο αντίπαλος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, 2 πόντους μπροστά από την ΜΑΥΡΗ. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ, παίρνει θετικά αποτελέσματα σε εκτός έδρας ματς, θεωρείται το πιο μεγάλο φαβορί για την τετράδα. 

Εμείς μετά από μια δύσκολη βδομάδα, η "τραγωδία" στην Πάτρα πρέπει να φύγει γρήγορα από το μυαλό μας, καλούμαστε να επανέρθουμε σ' αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά. Αγωνιζόμαστε - παλεύουμε - διεκδικούμε - δικαιωνόμαστε. Κλείνουμε την κακή παρένθεση, παίζουμε για τη νίκη, παίρνουμε το τρίποντο. Οι Punisher - Σβούρας δεν υπολογίζονται, είναι εκτός αποστολής. 

Ο αγώνας είναι τηλεοπτικός (ΟΤΕ 4) & οι εκτός Αιγιάλειας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ έστω & από μακριά, έχουμε θετική ενέργεια - είμαστε αισιόδοξοι. Η μπάλα δεν ξεχνιέται από τη μια στιγμή στην άλλη, οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες θα δείξουν τα "βαρίδια" τους. Ο άσχημος καιρός ίσως να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο να ανηφορίσει  μεγάλο κομμάτι κόσμου στο γήπεδο. Οι βροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους όπως προβλέπεται, αλλά καλούμαστε & σ΄αυτόν τον αγώνα να στηρίξουμε τη δύσκολη προσπάθεια της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ από κοντά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΥΡΗ

 

Blog hits