Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΚΠΑ

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο του χθεσινού αγώνα της ΜΑΥΡΗΣ με αντίπαλο τον Φωστήρα, ο Άκπα επιχειρεί φωτοβολίδα έξω από την περιοχή & τινάζει τα αντίπαλα δίχτυα. Η γκολάρα είναι γεγονός, σφραγίσαμε το τρίποντο, επιστρέψαμε στις νίκες. Από τα 11 τέρματα που έχει σημειώσει η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ μέχρι τώρα, είναι το πιο όμορφο σε εκτέλεση, σουτ από τα 25 μέτρα, με τον αντίπαλο πορτιέρο να μη μπορεί να κάνει τίποτα. 


Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη & τα κατάφερε. Ο Φωστήρας με αμυντικές βλέψεις κλείστηκε πίσω, επιθετικά ήταν ακίνδυνος, κάνοντας μόλις μια φάση προς το τέλος του αγώνα. Η ΜΑΥΡΗ θα μπορούσε να αυξήσει το δείκτη του σκορ χάνοντας 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες. 

Τα σουτ των Punisher - Παπαχρήστου - κοντού σταμάτησαν στον αντίπαλο πορτιέρο που είχε εξαιρετική μέρα, ενώ & μια κεφαλιά του Leo είχε την ίδια κατάληξη. Η νίκη ήταν σημαντική & ανακούφισε όλους, πρώτα πρώτα τους ΜΑΥΡΟΥΣ μας που πάλεψαν στο γήπεδο. 
Ο πρώτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος κλείνει με εκτός έδρας ματς στο Ρέθυμνο με αντίπαλο την Επισκοπή την Δευτέρα 23/12. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα αξιόμαχη που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Εμείς έχοντας οδηγό τον αγώνα με τον Φωστήρα θα παλέψουμε & θα διεκδικήσουμε στα ίσια το ματς.

Photos by: Nansy Deligianni





VIVA ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

 





Blog hits