Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος καλά κρατεί & η ΜΑΥΡΗ ενισχύεται σημαντικά. Ο ερχομός παικτών με εμπειρία είναι πραγματικότητα & στα 10 παιχνίδια που απομένουν, όλοι μας ελπίζουμε να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας. Υπάρχει αλλαγή φιλοσοφίας, που συνεπάγεται την αντικατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών, - που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα - με παίκτες που έχουν αγωνιστεί & στην Super League. 

Τα μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα: Τσάπαλος, Σταμόγιαννος, (Νάστος - Ουρτάδο - Κοιλιάρας) - η νέα τριάδα του κέντρου, Χρυσοφάκης & Κατσικοκέρης. Οι 5 τελευταίοι έχουν θητεία στην Α' Εθνική. Καλωσορίζουμε τα νέα παιδιά, τους ευχόμαστε γρήγορη προσαρμογή & όλα θα πάνε καλά. Για να συμπληρωθεί το ρόστερ υπάρχει ενδεχόμενο για 1-2 μεταγραφές, αν βέβαια κριθεί απαραίτητο.

Ο στόχος που μπήκε για την κατάληψη μίας από τις προνομιούχες 4 πρώτες θέσεις βρίσκεται κοντά, αλλά & μακριά. Σε πρώτη φάση αλλάζεις την εικόνα σου στο χορτάρι, που αν γίνει αυτό, μετά προσδοκάς θετικά αποτελέσματα & νίκες. Το ποδοσφαιρικό τμήμα καλείται να το αποδείξει στους 10 αγώνες μέχρι το τέλος, αυτό είναι το δικό τους στοίχημα.

Την Κυριακή 26/01 & ώρα 15:00 ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Μαγούλας με τον Αστέρα. Ο αντίπαλος παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, ψάχνει τους 3 βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Δεν έχει νίκη στην έδρα του, μετρώντας 3 ισοπαλίες & 5 ήττες. Στον Κυριακάτικο αγώνα θα μετακομίσει στη φυσική του έδρα, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς θα κυνηγήσουμε το τρίποντο, ξεκινώντας τη δική μας αντεπίθεση προς τα πάνω.

ΜΑΥΡΟΙ ΓΕΡΑ... 

Blog hits