Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΧΑΝΙΑ

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ επιστρέφει στο Αίγιο μετά τις δύο επιτυχημένες εξόδους του & σκοπεύει να συνεχίσει την αντεπίθεση, πετυχαίνοντας το στόχο που έχει βάλει. Η καλή αγωνιστική εικόνα που βγάζουμε στο χορτάρι, κάνοντας ένα μεστό παιχνίδι, ξέροντας τι θέλουμε στο γήπεδο, έχει συνοδευτεί & από νικηφόρα αποτελέσματα. Μετράμε 3 νίκες σερί & μπροστά μας έχουμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα. 

ΜΑΥΡΗ - Χανιά την Κυριακή 09/02 & ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Το πρώτο ντέρμπι στην Καλλιθέα το καθαρίσαμε, καπάκι έρχεται το δεύτερο. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στο "κάστρο" μας φιλοξενούμε μέχρι το τέλος της σεζόν: Πανηλειακό - Παναχαική 2005 - Ψαχνά - Επισκοπή, ομάδες που κυνηγούν τετράδα. 

Παιχνίδια - φωτιά που θα πέσουν κορμιά. Σε ότι έχει να κάνει με το Κυριακάτικο ματς, τόσο εμείς όσο & ο αντίπαλος θα παλέψουν για τη νίκη, το τρίποντο είναι το ζητούμενο.


Τα Χανιά βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, θέλουν να κρατηθούν ψηλά. Στους τελευταίους αγώνες έχουν κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα & στον μεταξύ μας αγώνα θα ψάξουν να βρουν την ισοροπία τους, που κάπως έχει χαθεί. Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις μετράνε: 3 νίκες - 3 ισοπαλίες - 3 ήττες. Είναι ενδεικτικό πάντως ότι ο αντίπαλος  μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχει πιο βατό πρόγραμμα από εμάς, αντιμετωπίζοντας στην πλειοψηφία ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας & προς τα κάτω. 

Η ΜΑΥΡΗ καταγράφει ανοδική πορεία, το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες μας θα τα δώσουν όλα στο χορτάρι & μακάρι να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Αγώνας για γερά νεύρα, όποιος κερδίσει στις λεπτομέρειες στο τέλος θα χαμογελάσει.  

ΜΑΥΡΟΙ - ΜΠΛΕ & όποιος αντέξει!

AVANTI ΜΑΥΡΟΙ...

Blog hits