Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ

Οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες έκαναν για ακόμα μια φορά το καθήκον τους στο χορτάρι, πήραν παλικαρίσια νίκη επί του Πανηλειακού με σκορ 1-0 & μαζί με το προπονητικό team αφιέρωσαν το τρίποντο στον Ν. Κουρμπανά, που κράτησε τον πόνο του μυστικό & κάθισε στον πάγκο της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ. Ο Wenger δεν άφησε μόνα τους τα παιδιά του στο χορτάρι, έδειξε όχι μόνο επαγγελματική ευσυνηδεισία αλλά & μεγάλη ψυχή για να πράξει έτσι. Θέλει δύναμη για να το κάνεις αυτό & θα του ευχηθούμε κουράγιο στη δύσκολη στιγμή που περνάει. 

Η μεγάλη νίκη μας επισκιάστηκε από το δυσάρεστο γεγονός, αλλά θέλουμε να μιλήσουμε & για κάτι άλλο εξωγηπεδικό. Όλες τις προηγούμενες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο αντίπαλος θα νικήσει σίγουρα, το διπλό θεωρούνταν στάνταρ, οι στοιχηματικές εταιρείες έδιναν τον άσσο ψηλά & το διπλό χαμηλά, αλλά στο γήπεδο κατέρρευσαν όλα αυτά...Οι εταιρείες κάνουν τη δουλειά τους, αυτός είναι ο ρόλος τους & καλά κάνουν, εμείς δεν πρέπει να τσιμπάμε με τέτοια πράγματα. 

Χρόνια τώρα υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν πόσο θα έρθουν τα παιχνίδια πριν ξεκινήσουν & οι προβλέψεις ή κοινώς οι κακίες πάνε & έρχονται... Αν το δούμε & μαθηματικά έχουν 33% πιθανότητες στο να πέσουν μέσα στον άσσο - στην ισοπαλία ή το διπλό. Απλά είναι βαρετό, για να μην πω τίποτα άλλο, να το παίζουν ξερόλες... 

Πηγαίνοντας στο αγωνιστικό κομμάτι θα πούμε ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. Οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα σ' όλο το 90λεπτο. Στο Α' ημίχρονο μπήκαμε καλά & αποφασιστικά χάνοντας ευκαιρίες με τα σουτ των: Ατματζίδη - Ουρτάδο να περνούν άουτ, κεφαλιά του Kill Bill & απόκρουση από τον αντίπαλο πορτιέρο, ενώ μια σουτάρα του Σβούρα έξω από την περιοχή τράνταξε τα δοκάρια. Στο Β' μέρος συνεχίστηκε η προσπάθεια & φτάσαμε στο γκολ με τη συμπλήρωση μιας ώρας περίπου, με πλασέ του Άτμα. Τα σουτ των Kill Bill - Brain δεν βρήκαν στόχο, τελειώνει ο αγώνας στο 1-0

Το χειροκρότημα του κόσμου ήταν ζεστό αναγνωρίζοντας τη δουλειά των ΜΑΥΡΩΝ στο χορτάρι, αφού τα έδωσαν όλα & τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο αντίπαλος έκανε 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά από τη μια υπήρχε ο Ανδρούτσος που έκανε σωτήρια επέμβαση όταν χρειάστηκε & από την άλλη ο Ιωάννου που ήταν στο σωστό μέρος & έδιωξε τον κίνδυνο, γλιτώνοντας παραβίαση της εστίας μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους 4 τελευταίους νικηφόρους αγώνες μας δεν έχουμε δεχτεί γκολ. 
Έμειναν 3 μάχες συναρπαστικές ακόμα πριν το φινάλε & πάμε για το καλύτερο...

 


* Είσοδος των ομάδων &
το ασπόμαυρο πανό ξεδιπλώνεται στην κερκίδα


 


* Όλα έτοιμα για τη σέντρα
& ομίχλη στα τσιμέντα...




 



* Η μάχη αρχίζει







* Ο Wenger ήταν στον πάγκο της ΜΑΥΡΗΣ
& αυτό δείχνει πολλά...



 



* Ο κόσμος στα τσιμέντα




 


* Σουτ του Ουρτάδο από ευνοική θέση,
η μπάλα άουτ



 



* Είναι πολλά τα ντεσιμπέλ...



 



* Ο Άτμα καιροφυλακτεί για να το καρφώσει



 



* ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Πανηλειακός 1-0



 



* Οι ΜΑΥΡΟΙ ένα κουβάρι...



 



* Και τα τσιμέντα μιλούν




 



* Ο Νάστος πυροβολεί




 



* Οι φίλαθλοι του Πανηλειακού που ήρθαν μεμονωμένα στο γήπεδο


 



* Ο ΜΑΥΡΟΣ αγωνιά για την εξέλιξη του αγώνα



 



* Τα σκληρά μαρκαρίσματα ήταν αρκετά



 



* Οι Bianconeri επί το έργο... 



 



* Το ματς φτάνει προς το τέλος



 



* Ο κόσμος από τα ψηλά παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον...


 



* Τέλος του αγώνα... 




 



* Πανηγύρια & φιλιά




 


* Αρχίζει το ΚΡΥΟΝΕΡΙ...

Έπεται το KRASONERI!!!


 


* Το πανό στην Κλ. Οικονόμου
τα λέει όλα... 

















 

Blog hits