Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΜΑΤΣ - ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ

Από ντέρμπι σε ντέρμπι πηγαίνει η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ, ο νικηφόρος αγώνας με Πανηλειακό είναι παρελθόν & μπροστά μας έχουμε έναν ακόμα μεγάλο αντίπαλο. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Ηρ. Ψαχνών την Κυριακή 16/03 & ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Η ΜΑΥΡΗ βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχουμε βάλει στόχο την είσοδό μας στα μπαράζ - πλασάρισμα στις προνομιούχες θέσεις - & οι τρεις κυριολεκτικά τελικοί που έρχονται, είναι η μεγάλη πρόκληση.
Τα Ψαχνά είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, δύσκολος αντίπαλος & έρχεται Αίγιο για να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Βρίσκεται στην θέση - 2 πόντους πίσω μας - ενώ πρέπει να επισημάνουμε ότι έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος & τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Είναι μια σφιχτή & καλά οργανωμένη ομάδα. Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ τώρα, έχει ανεβασμένη ψυχολογία, το σερί νικών που έχουμε πετύχει, θέλουμε να το συνεχίσουμε. 


Σε περίπτωση νίκης μας, το όνειρο συμμετοχής στα μπαράζ βρίσκεται πολύ κοντά. Στον Κυριακάτικο αγώνα εκτός ΜΑΥΡΗΣ αποστολής είναι οι: Ουρτάδο - Χρυσοφάκης, δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών. 

Ο κόσμος της Αιγιάλειας οφείλει & σ' αυτό το παιχνίδι, να ανηφορίσει στο γήπεδο, να βοηθήσει τη ΜΑΥΡΗ όπως ξέρει πολύ καλά & συγχρόνως να συμβάλλει & στην προστασία της ομάδας μας. Το γεγονός που έλαβε χώρα στο ματς με τον Πανηλειακό στο Αίγιο, δηλαδή η ρίψη φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο, βρωμάει πολύ. Τα ερωτήματα είναι πολλά...Το άτομο που πήγε γήπεδο γιατί κουβαλούσε φωτοβολίδες; να τις ρίξει στο χορτάρι; στους αντίπαλους οπαδούς; Γιατί ήθελε τη μανούρα; Το έκανε αυτό γιατί έτσι του είπε το κεφάλι του ή κάποιος-οι τον έβαλαν να το κάνει; Ήταν τυχαίο περιστατικό ή κάποιο οργανωμένο σχέδιο; Το βέβαιο πάντως είναι ένα: 
Ούτε φίλαθλος ούτε οπαδός του Π.Γ.Σ είναι...Τα πρώτα στοιχεία έχουν βγει στον αέρα, η έρευνα θα συνεχιστεί & θα φανεί στη συνέχεια... Την Κυριακή:

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ - ΒΟΗΘΑΜΕ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...


Blog hits