Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΜΟΥΡΑΤ ΣΕΡΟΠΙΑΝ: Ο ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ

Το νερό μπαίνει στ' αυλάκι, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ κάνει ενέργειες - σχεδιάζει & βάζει τις βάσεις για τη νέα ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ, για τη σεζόν 2014-15. Το πρώτο θετικό βήμα έγινε με την αδειοδότηση που πήρε η ομάδα μας, πράγμα θετικότατο & πολύ βασικό, γιατί αν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε ότι πολλές ομάδες της Football League έχουν πρόβλημα στο θέμα της αδειοδότησης & αυτό σημαίνει αυτόματα ότι θα κινηθούν περιορισμένα σε σχέση με τα μεταγραφικά. 

Ο Wenger μετά από τρία χρόνια παραμονής στον πάγκο της ΜΑΥΡΗΣ αποτελεί παρελθόν,  αντικαταστάτης είναι ο Μουράτ Σεροπιάν. Ο νέος προπονητής τα δύο τελευταία χρόνια δούλεψε στον Α.Ο. Χανίων & διακρίνεται για την εργατικότητα & τη σοβαρότητά του. Οι πρώτες δηλώσεις του coach όπως τις κατέγραψε το panaigialeios1927.gr


"Είναι μεγάλη τιμή για μένα να γίνομαι μέλος αυτής της ομάδας με την τόσο μεγάλη ιστορία και τον υπέροχο κόσμο της. Θα βάλω τα δυνατά μου για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης  που μου έδειξαν και να συνεχίσω με το καλύτερο τρόπο το έργο του προηγούμενου προπονητή και των επιτυχιών που είχε η ομάδα". 

Ευχόμαστε στον προπονητή μας καλή αρχή - δύναμη & να οδηγήσει τη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ακόμα πιο ψηλά.

Blog hits