Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων & ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ έχει μπροστά του το πρώτο  παιχνίδι της φετινής σεζόν. Το Σάββατο 30/08 & ώρα 18:00 η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα της Ερμιονίδας για το θεσμό του Κυπέλλου. Το ματς θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου - αυτό δηλώθηκε σαν έδρα - ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί σε 15 μέρες στο Αίγιο. 

Ο αντίπαλος είναι νεοφώτιστος στη Football League - πρώτη φορά στην ιστορία του - & πραγματοποίησε πολλές μεταγραφές για να είναι ανταγωνιστικός στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται. Η ΜΑΥΡΗ δηλώνει έτοιμη, θα κυνηγήσουμε το γκολ & το αποτέλεσμα. Θέλουμε να περάσουμε την πρώτη φάση της συγκεκριμένης διοργάνωσης & να μπούμε στους ομίλους. 

Εκτός αποστολής για το Σαββατιάτικο παιχνίδι είναι σίγουρα οι: Άκπα - Leo - Ζάμπα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι πάντα κρύβει δυσκολίες - παγίδες & εμείς από τη μεριά μας πηγαίνουμε για το καλύτερο. Ο Μουράτ πριν λίγες μέρες έκανε δηλώσεις  στο Flnews.gr για τον συγκεκριμένο αγώνα: "Ανεξαρτήτως ονόματος του αντιπάλου τα ματς θα είναι δύσκολα. Είναι οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις & όλες οι ομάδες είναι ανέτοιμες. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Πρέπει να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι, σοβαροί & συγκεντρωμένοι μέσα στο γήπεδο για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε"

ΜΑΥΡΗ ΓΕΡΑ & ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Blog hits