Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ο SHEHOLLARI ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Μια νέα μεταγραφή για τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ, πιθανότατα & η τελευταία, ο Alexandro Shehollari. Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 12 Μάη 1991 στην Αλβανία, είναι ακραίος δεξιός επιθετικός & είναι βέβαιο ότι θα δώσει πολλές λύσεις στα "φτερά", βοηθώντας & στο σκοράρισμα. Το συμβόλαιό του με τη ΜΑΥΡΗ έχει διάρκεια ενός έτους. 

Ο Alexandro ανήκε από το 2010 έως το 2013 στον Πιερικό, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Φωστήρα. Πέρυσι σημείωσε 9 τέρματα & ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ταύρου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ο παίκτης εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του & τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να πετύχει η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ τους στόχους της. 


Ευχαρίστησε & τον εκπρόσωπό του κ. Τάσο Δανιά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. 
Πιστεύουμε ότι ο Shehollari είναι μια πολύ καλή προσθήκη, είναι 23 ετών & έχει πολλές φιλοδοξίες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί, έγιναν αξιόλογες μεταγραφές ποδοσφαιριστών σε άμυνα - κέντρο & επίθεση. 

Ο Μουράτ έχει αρκετά "όπλα" στη διάθεσή του & δουλεύοντας σκληρά στην κυκλοφορία της μπάλας, στον τομέα της τακτικής & της πίεσης, όλα θα κυλήσουν πολύ θετικά για τη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ.

FORZA ΜΑΥΡΗ

Blog hits