Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΒΑΡΒΑΤΟ ΔΙΠΛΟ

Η ΜΑΥΡΗ σήμερα απέδειξε ότι έχει δυνατότητες για παραπάνω πράγματα απ' αυτά που είχε παρουσιάσει στους πρώτους 4 αγώνες. Ότι δεν πήραμε στην Καισαριανή την προηγούμενη αγωνιστική, το κατακτήσαμε στα Ψαχνά, νίκη 2-1 & με καλό ποδόσφαιρο. Ο Μουράτ ανακάτεψε την τράπουλα, ξεκίνησε στην ενδεκάδα Ντάνι - Ουρτάδο & Shehollari στην κορυφή. 

Με επιθετικό σχήμα & ποντάροντας στο συνεχές πρέσινγκ, δείξαμε τα δόντια μας, αναγκάζοντας τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά του αγώνα, αρχίσαμε να βγαίνουμε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία & στα μέσα του Α' μέρους ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Εκτέλεση κόρνερ από τον Ντάνι, ο Ιωάννου έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι & ο Τζημογιάννης με σουτ το 0-1 ( το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα). 

Αυτοπεποίθηση στα ύψη & κυριαρχία στο χορτάρι για τους ΜΑΥΡΟΥΣ. Μεγάλες ευκαιρίες με Shehollari - Leo - Ντάνι δεν έκατσαν & το 0-1 φαντάζει φτωχό. Στα πρώτα λεπτά του Β΄ημιχρόνου έρχεται το 2ο γκολ. Σέντρα του Ντάνι, ο αντίπαλος πορτιέρο χάνει τη μπάλα & ο Shehollari τη στέλνει στα δίχτυα. Με τον αέρα δύο τερμάτων δώσαμε χώρο στον αντίπαλο & προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Μια ευκαιρία ο Ηρακλής Ψαχνών, ένα γκολ, 15 λεπτά πριν τελειώσει το ματς, αλλά από εκεί & πέρα δεν έκανε τίποτα. 

Σήμερα η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ έδειξε ότι μπορεί, οι δυνατότητες περισσεύουν & με το παραπάνω. Ουρτάδο - Ντάνι σε καλή μέρα, άπλωσαν το παιχνίδι, γίναμε απειλητικοί. Για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα ο Shehollari σε θέση φορ, σημειώνει & το 1ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Παίξαμε για τη νίκη, είχαμε πίστη & τα καταφέραμε. Οι 3 βαθμοί μας βοηθούν βαθμολογικά & ψυχολογικά, μας δίνουν αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Ο συνδυασμός αποτελέσματος & καλού ποδοσφαίρου είναι το καλύτερο, πιστεύεις στον εαυτό σου & συνεχίζεις. 

Στην επόμενη αγωνιστική έρχεται ματσάρα στο Αίγιο με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Blog hits