Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΓΚΟΛΑΡΑ ΣΑΝΔΡΑ - ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ 88 ΧΡΟΝΙΑ...

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Τελικό σκορ 1-1, αποτέλεσμα σίγουρα θετικό, αλλά μας αφήνει & μια πικρία, γιατί βάση απόδοσης των ποδοσφαιριστών μας πήραμε τη μικρότερη βαθμολογική συγκομιδή που θα μπορούσαμε. Από τα πρώτα λεπτά δείξαμε τις διαθέσεις μας, πατούσαμε καλά στο χορτάρι κλείνοντας τους χώρους στον αντίπαλο. 

Ευκαιρίες βγήκαν ελάχιστες & για τις δύο ομάδες, στο Α' μέρος είχαμε από μεριά μας ένα αξιόλογο σουτ του Milievits & τον αντίπαλο πορτιέρο να διώχνει σε κόρνερ. Ο Απόλλωνας βγάζει γκολ από ολιγωρία της άμυνάς μας σε στημένη φάση. 
Στο Β' ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασιστικά, αναλάβαμε πρωτοβουλία, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα & ψάχναμε την ισοφάριση. 

Το μπαλάκι ήρθε από τον Σάνδρα. ΓΚΟΛΑΡΑ - ΠΟΙΗΜΑ - ΟΝΕΙΡΟ... Φοβερό διαγώνιο σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να καρφώνεται στο μπακλαβωτό. Λίγα λεπτά αργότερα, η μεγάλη μας ευκαιρία να πάρουμε το τρίποντο δεν έκατσε. Τετ-α-τετ του Φουρτάδο, σουτάρει, όμως ο αντίπαλος πορτιέρο είπε όχι στη νίκη μας... 
Ο βαθμός σίγουρα είναι πολύτιμος & μας δίνει ώθηση για καλύτερη συνέχεια, στους καθοριστικούς αγώνες που έρχονται. 
Ένα μπράβο & στους ηρωικούς ΜΑΥΡΟΥΣ φιλάθλους που βρέθηκαν στο πέταλο της Ριζούπολης, κόντρα στο εργάσιμο της ημέρας, την τηλεοπτική μετάδοση & τον βροχερό καιρό. 

Η επόμενη αγωνιστική διεξάγεται την Δευτέρα 02/03 & ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Α.Ο.Χανιά σε ένα ματς - κλειδί. 
Κυνηγάμε τον αντίπαλο στην βαθμολογία, είναι στην θέση & θέλουμε να τον πλησιάσουμε σε απόσταση αναπνοής.

* Η σημερινή γκολάρα είναι αναμφίβολα το καλύτερο δώρο σ' όλο τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ κόσμο. Ο Π.Γ.Σ συμπλήρωσε αισίως 88 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Στις 25 Φλεβάρη 1927 ξεκίνησε η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΑΡΜΑΔΑ τη διαδρομή της στο ελληνικό ποδόσφαιρο & σ' όλο το ταξίδι μέχρι σήμερα, μας έχει χαρίσει έντονα συναισθήματα... 

* 25 ΦΛΕΒΑΡΗ 1927 - 
25 ΦΛΕΒΑΡΗ 2015


88 ΧΡΟΝΙΑ...
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ


EVVIVA ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ...

Blog hits