Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΓΚΟΛ

Η λευκή ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα στο σημερινό αγώνα του Ρεθύμνου. Η ΜΑΥΡΗ είχε τον έλεγχο του ρυθμού στη μεγαλύτερη διάρκεια, έβγαλε αξιόλογες ευκαιρίες, έπαιξε για το τρίποντο, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε. Δύο φορές με τον Φουρτάδο φτάσαμε κοντά στην πηγή, όμως δεν τα καταφέραμε. 

Επίσης τα σουτ των Milievits - Ρουμπουλάκου δεν κούνησαν τα αντίπαλα δίχτυα & το στείρο 0-0 σημάδεψε τον αγώνα. Δύο στροφές πριν το τέλος κυνηγάμε 2 νίκες για να πλασαριστούμε στην 4άδα

Αν εμείς κάνουμε το καθήκον μας & πάρουμε 6 βαθμούς, παράλληλα επιθυμούμε οι βασικοί αντίπαλοι Χανιά & Ερμιονίδα να μη νικήσουν Πατραικό & Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα. 

Γκουτσίδης: "Ηταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε. Δυστυχώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που δυσκολεύει την προσπάθεια για την 4η θέση. Συνεχίζουμε, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια που πρέπει να πολεμήσουμε & θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Ηταν ένα καθαρό παιχνίδι & από τις δύο ομάδες & το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής για την φιλοξενία. Οι άνθρωποι εδώ λειτουργούν επαγγελματικά & είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αν ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, γινόταν πριν χρόνια, θα βλέπαμε άλλες συμπεριφορές". 

Στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής υποδεχόμαστε στο Αίγιο την ομάδα της Ερμιονίδας & το μόνο αποτέλεσμα που θέλουμε είναι νίκη.

Blog hits