Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ...

Η ΜΑΥΡΗ ήταν καταιγιστική στο χθεσινό παιχνίδι, νίκη με τριάρα επί της Ερμιονίδας & το αήττητο σερί διατηρείται (5 νίκες - 3 ισοπαλίες). Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ έκανε το παιχνίδι του, έπαιξε για το τρίποντο & συγκεντρωμένος σε όλο το 90λεπτο πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση. 

Ένα γκολ στο Α' μέρος, κεφαλιά του Ιωάννου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Milievits, μας βάζει οδηγούς στον αγώνα, ενώ με τη συμπλήρωση 1 ώρας παιχνιδιού ο Φουρτάδο με κεφαλιά κλειδώνει την νίκη. Φτάνοντας στις καθυστερήσεις, ο Ουρτάδο με άπιαστη σουτάρα - κεραυνό έξω από την περιοχή έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στη μεγάλη νίκη. Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ έχει εξασφαλίσει την θέση & ποντάρει σε στραβοπάτημα αντιπάλων την τελευταία αγωνιστική για να πάει πιο ψηλά.

Αν είναι τώρα να σχολιάσουμε τα αποτελέσματα των αντιπάλων, θα πούμε απλά ότι το διπλό των Χανίων στην Πάτρα & η νίκη της Επισκοπής επί του Απόλλων δε μας έκανε εντύπωση...γιατί αν έσκαγαν ανάποδα θα υπήρχε μεγάλη έκπληξη!!! Στην επόμενη 26η & τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος ο Π.Γ.Σ αντιμετωπίζει στον Ταύρο τον Φωστήρα το Σάββατο 04/04
Θέλουμε την νίκη & κάνουμε ταμείο.

Blog hits