Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΤΟ "ΜΑΥΡΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ" ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Πολλές αθλητικές ιστοσελίδες την χθεσινή μέρα ασχολήθηκαν με την ΜΑΥΡΗ & δεν είχαν σημείο αναφοράς τα play out. Κυρίαρχο θέμα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήταν η συνάντηση του Α.Ρέλλα με τον παλιό γνώριμο Β.Λίγκα. Ο Πρόεδρος προτείνει στον Βασίλη, γνωστός & ως "υποβρύχιο", να αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι επαφές των δύο ανδρών είναι σε προχωρημένο στάδιο, αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει η συμφωνία. Βρισκόμαστε μέσα στις γιορτές, η κλήρωση για τα μπαράζ παραμονής λογικά θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα & η σκέψη μας πρωτίστως είναι στη διαδικασία των play out
Θέλουμε να σωθούμε εύκολα, να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε, ανανεώνοντας την παρουσία μας στο πρωτάθλημα της Football League. 

Σχολιάζοντας τώρα τα δημοσιεύματα που φέρνουν το "Μαύρο Υποβρύχιο" στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ, θα πούμε ότι η επίτευξη συμφωνίας θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα μας. Ο Βασίλης έχει εμπλακεί στο παρελθόν με τα διοικητικά της ΜΑΥΡΗΣ, επί Χελάκη. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, παθιάζεται με τη μπάλα, έχει όρεξη & μεράκι να προσφέρει τις γνώσεις του σε ότι του ζητηθεί. 

Αν αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι αυτός που θα οργανώσει τις μεταγραφές & θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του Π.Γ.Σ. Αν το "υποβρύχιο" ενταχθεί στη ΜΑΥΡΗ οικογένεια, πιστεύουμε ότι θα μπουν οι βάσεις για να πετύχει η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Την ομάδα την γουστάρει, εμπειρία διαθέτει, την κριτική την αντέχει, βάζει υψηλούς στόχους & τους κυνηγάει. Ας θυμηθούμε το ρητό: 

"Με τον Βασίλη Λίγκα...στην Super Ligka"!

Blog hits