Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Η διαδικασία των play out έλαβε τέλος & η ΜΑΥΡΗ κατάφερε να ανανεώσει το διαβατήριο στην Football League. Η φετινή χρονιά είχε σκαπανεβάσματα σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Ο μετριότατος 1ος γύρος μας έβγαλε γρήγορα από τον στόχο των μπαράζ ανόδου, σε αντίθεση στο δεύτερο μισό η πορεία μας ήταν πολύ καλή. Στα play out ξεκινήσαμε καλά, ακολούθησε κοιλιά & στην τελευταία αγωνιστική πήραμε το αποτέλεσμα στην Εύβοια πετυχαίνοντας την παραμονή μας. 

Ακολουθεί συνέντευξη τύπου του Α. Ρέλλα & ανοίγει όπως ήταν φυσικό το θέμα της επόμενης μέρας για την ΜΑΥΡΗ. Ο Πρόεδρος μίλησε για παραίτηση όλων των μελών της ΠΑΕ, στη βάση ότι έχουν ξεπεράσει τα όριά τους, μη μπορώντας να προσφέρουν περισσότερα. Αυτό που είπε είναι θεμιτό & απολύτως λογικό. 

Για όλα τα πράγματα στη ζωή υπάρχει αρχή & τέλος, αλλά υπάρχει & συνέχεια. Από τον Γενάρη είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από την ΠΑΕ & η ένστασή μας είναι γιατί το ανακοίνωσε ξαφνικά στα μέσα Ιουνίου, με τα χρονικά όρια για το παρακάτω να είναι στενά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι κινήσεις για την επόμενη μέρα έχουν γίνει & οι όποιες εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί. Και αυτό λέει η λογική...μετά τον Χελάκη έρχεται Δημητριάδης - Παπαπέτρου - Ρέλλας

Υπήρχαν οι συζητήσεις μηνών, είχε ζυμωθεί η διάδοχη κατάσταση. Σε λιγότερο από μήνα πρέπει να αρχίσεις τον προγραμματισμό & να χτίσεις για τη νέα χρονιά. Τώρα σε ποιά κατηγορία θα παίζεις έχει να κάνει με το οικονομικό. Υπάρχουν τα χρήματα θα παίξεις στη Β', αλλιώς πας στην παρακάτω κατηγορία. Να μην ξεχνάμε ότι σε όλες σχεδόν τις ομάδες υπάρχει ο ένας που βάζει τα φράγκα, αυτός σχεδιάζει την πορεία, αυτός ματώνει οικονομικά, αυτός δέχεται την κριτική. Αυτός χρεώνεται τις ανόδους, αλλά & τις άσχημες στιγμές. 

Πιστεύουμε ότι η διάδοχη κατάσταση έχει ζυμωθεί, ίσως να μπούν στην ΠΑΕ άτομα που θα βοηθήσουν οικονομικά, ίσως αλλάξει άποψη ο Πρόεδρος & συνεχίσει. Δημοσιεύματα φέρνουν τον κ. Πηλαδάκη να συζητά την ανάμιξή του στα διοικητικά του Π.Γ.Σ Μπορεί να ισχύει μπορεί & όχι, ίσως να διαβάσουμε & άλλα ονόματα αυτές τις μέρες. Απλά ο Πρόεδρος οφείλει να διασφαλίσει την ομαλή μεταβίβαση της ομάδας. Η επόμενη μέρα έρχεται...ποιος θα πάρει τα ηνία του Συλλόγου ή σε ποια κατηγορία αντέχουμε οικονομικά να αγωνιστούμε θα δείξει σύντομα.

ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΗ

Blog hits