Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Η ΖΩΗ ΣΟΥ... ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»

Η ΜΑΥΡΗ δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των μπαράζ παραμένει ζωντανή στη διεκδίκηση της σωτηρίας. Δύο παιχνίδια απέμειναν, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν & απαιτείται συγκέντρωση - πάθος για να πετύχεις τον στόχο.  

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Ερμιονίδα την Κυριακή 07/06 & ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Η νίκη είναι άκρως αναγκαία, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θεωρείται αποτυχία & θα μας σπρώξει προς τα κάτω. Το τρίποντο είναι μονόδρομος, επιβάλλεται να έρθει & θα μας δώσει σε μεγάλο βαθμό το εισιτήριο της παραμονής. 

Αυτό που χρειάζεται είναι η αλλαγή εικόνας που έδειξε η ΜΑΥΡΗ στα ματς σε Κρανίδι & Μενίδι

Σ' αυτά τα παιχνίδια ήμασταν κάκιστοι, χάσαμε με κατεβασμένα χέρια, δεν παλέψαμε αλλά παραδοθήκαμε στις ορέξεις των αντιπάλων. Πρέπει να αλλάξουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο προς το καλύτερο, για να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Δυνατότητες σε σχέση με τις αγωνιστικές επιδόσεις διαθέτουν οι ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές, το έχουμε ξαναπεί. Θεωρούμε ότι είμαστε ανώτεροι από Καλλιθέα & Ηρακλή Ψ. ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Συν τοις άλλοις αυτές οι 2 ομάδες βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση & το μέλλον τους όπου & αν αγωνίζονται θα είναι χλωμό. 

Τώρα σε σχέση με τον αντίπαλο της Κυριακής, η Ερμιονίδα θέλει να αποσπάσει κάτι θετικό, αφήνοντας μας πίσω βαθμολογικά & στην τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί στο Κρανίδι την υποβαθμισμένη Επισκοπή Ρεθύμνου. Οι ΜΑΥΡΟΙ παίκτες καλούνται να κάνουν το καθήκον τους, μόνο νίκη την Κυριακή, τίποτε άλλο, τρίποντο από τα αποδυτήρια όπως λένε στο χωριό μου.

ΠΑΘΟΣ - ΜΑΓΚΙΑ - ΤΡΙΠΟΝΤΟ...

Blog hits