Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ...

Η έναρξη του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2015-2016 της ενιαίας Β' Εθνικής είναι γεγονός. Ένας μαραθώνιος ξεκινά για την ΜΑΥΡΗ, οι αγώνες θα είναι δύσκολοι & οι 18 ομάδες που συμμετέχουν, σε σχέση με τη δυναμικότητα, κυμαίνονται πάνω - κάτω στα ίδια επίπεδα. Ο δρόμος θα είναι ανηφορικός, αλλά όπως λέει & ο σοφός λαός, όλα θα φανούν στο χορτάρι. 

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής υποδεχόμαστε στο κάστρο μας την ομάδα του Μενιδίου. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Αχαρναϊκός την Κυριακή 27/09 & ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Ο αντίπαλος είναι πιο έτοιμος, έχει δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια του, τα ματς Κυπέλλου, περνώντας & στην 2η φάση του θεσμού. Όλοι μας ελπίζουμε σε μια αξιοπρεπή πορεία της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ, βάζουμε στόχους, ματώνουμε τη φανέλα, διεκδικούμε το καλύτερο. 

Τζάνα: "Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ αμφίρροπο. Το γεγονός ότι έχουμε έναν όμιλο δεν έχει καμία σχέση με πριν. Όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες & λίγο-πολύ είναι κοντά. Πριν από τρία χρόνια, επειδή συμμετείχα στο πρωτάθλημα με έναν όμιλο, ήταν το καλύτερο των τελευταίων ετών στη Β' Εθνική & πιστεύω ότι & φέτος θα είναι το ίδιο. Από τον Παναιγιάλειο να περιμένουμε μια καλή & ανταγωνιστική ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο & να ευχαριστεί τον κόσμο με ποδόσφαιρο, θέληση και διάθεση. Εμείς είναι δεδομένο ότι θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, η ομάδα εξακολουθεί να χτίζεται, αλλά είμαι αισιόδοξος". 

Οι ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία πάνω απ' όλα, να δίνουν αυτό που μπορούν σε κάθε παιχνίδι, να βγάζουν τον αγωνιστικό τσαμπουκά & δεν έχουν να φοβηθούν κανένα αντίπαλο.

ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΑΣ

Blog hits