Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

"ΟΤΙ ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ"

Στο προχθεσινό παιχνίδι στο Ηράκλειο είχαμε βροχή από τον ουρανό & βροχή από γκολ. Η ΜΑΥΡΗ πέτυχε 2 τέρματα, αλλά ο αντίπαλος δυστυχώς σημείωσε 1 παραπάνω. Όταν καταφέρνεις σε εκτός έδρας αγώνα να σκοράρεις δύο φορές & δεν παίρνεις ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. 

Η αμυντική μας λειτουργία ήταν απογοητευτική & δώσαμε το δικαίωμα στον Εργοτέλη, όχι μόνο να βάλει 3 γκολ, αλλά να δημιουργήσει & περαιτέρω επικίνδυνες φάσεις στην εστία μας. Ευτυχήσαμε να ανοίξουμε το σκορ με το καλημέρα στην πρώτη μας ευκαιρία, ο Leo με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή βάζει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Από το σημείο εκείνο αδικαιολόγητα οπισθοχωρήσαμε, δώσαμε άπλετο χώρο στον αντίπαλο, έλεγξε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να φτιάξει 4 φάσεις & να βάζει 2 γκολ. 

Στο Β' ημίχρονο χτυπήσαμε νωρίς, έγινε το 2-2 με κοντινό πλασέ του Σβούρα, το πρώτο του φετινό γκολ. Ένα όμως ακόμα λάθος της αμυντικής μας λειτουργίας εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος & πήρε τη νίκη. Εκτός από την κακή μέρα σε σχέση με το αμυντικό κομμάτι, είχαμε μεγάλο πρόβλημα στη διαχείριση του παιχνιδιού. Ενώ ανοίξαμε το σκορ, είχαμε 1 γκολ αέρα, δεν επιβάλαμε το ρυθμό μας, αφήσαμε εξ' ολοκλήρου τον έλεγχο του αγώνα στον αντίπαλο & τελικά την πατήσαμε.

* Στις εξέδρες του Παγκρήτιου είχαμε παρουσία ΜΑΥΡΩΝ οπαδών, ένα μπράβο που βοήθησαν τον Π.Γ.Σ από κοντά. 

* Ο Τζάνα αποτελεί παρελθόν & για τον πάγκο της ΜΑΥΡΗΣ αναζητείται τεχνικός. 

Ακολουθεί ματς για το Κύπελλο με την ΜΑΥΡΗ να ταξιδεύει στο λεκανοπέδιο.  
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ την Τρίτη 27/10 & ώρα 19:30 στο γήπεδο της Ριζούπολης
Ο αγώνας μεταδίδεται & τηλεοπτικά (OTE Sport). 

Ζητάμε μια καλή εμφάνιση που αν συνοδευτεί & με αποτέλεσμα, θα είναι ότι καλύτερο. 

Blog hits