Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ

Ένα μεγάλο παιχνίδι είναι μπροστά μας, ένα ματς - ντέρμπι που θα προσελκύσει τα βλέμματα όλων. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Λάρισα το Σάββατο 10/10 & ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Ο αγώνας θα έχει & τηλεοπτική κάλυψη (OTE Sport 3). 

Ο αντίπαλος, η ομάδα της Θεσσαλίας έχει μεγάλες φιλοδοξίες στο φετινό πρωτάθλημα & στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρά το απόλυτο, 2 νίκες - 6 βαθμούς. Έχει βάλει τον πήχυ ψηλά & θέλει να το αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο. 

Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε τους πόντους για να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος, έχουμε 1 πόντο σε δύο παιχνίδια & θα κυνηγήσουμε το καλύτερο στο Σαββατιάτικο ματς. 

Ο αγώνας κρύβει μεγάλες δυσκολίες, κανένας δεν αμφιβάλλει γι' αυτό, θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά δε θα τον φοβηθούμε. Ο Τζάνα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα, να κοιτάξει στον πάγκο & να επιλέξει κάποια νέα πρόσωπα που θα δώσουν ώθηση, ίσως & αυτό που λείπει στην ομάδα. Εκτός αποστολής οι: Juninho - Perez - Κολόκας. 
Είναι βέβαιο ότι ο αγώνας θα πάει πρωτίστως στη δύναμη, γι' αυτό το πάθος & η αποφασιστικότητα από μεριά μας πρέπει να φανούν στο χορτάρι... Βάζουμε τα πόδια στη φωτιά, βγαίνουμε πρώτοι στη μπάλα, ελέγχουμε τον αγώνα...

ΜΑΥΡΗ ΓΕΡΑ
 
 

Blog hits