Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΒΑΘΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

Πολύτιμο πόντο κατάφερε να πάρει η ΜΑΥΡΗ στο ματς με Αγροτικό Αστέρα, τελικό σκορ 0-0. Το αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό & είναι το πρώτο θετικό που κατακτάμε σε εκτός έδρας παιχνίδι. Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ήταν σοβαρός & πειθαρχημένος, έκλεισε διαδρόμους στον αντίπαλο & αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσουμε ιδιαίτερα. 

Στο Α' ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο & σημειώσαμε 3 καλές ευκαιρίες με Σβούρα - Leo - Kricmarevic αλλά δε φτάσαμε στο γκολ. Στο Β' μέρος ο ρυθμός έπεσε, ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο, εμείς φτάσαμε κοντά στην πηγή, αλλά η κεφαλιά του Σβούρα από καλή θέση πέρασε ελάχιστα άουτ. Γεγονός άξιο αναφοράς ήταν όταν βρεθήκαμε με παίκτη λιγότερο, ο Πίτκας δέχτηκε 2 κίτρινες για καθυστέρηση & πέντε λεπτά την εστία μας υπερασπίστηκε ο Peric

Την παράσταση πάντως έκλεψαν οι ΜΑΥΡΟΙ μάγκες που βρέθηκαν στο πέταλο του Ευόσμου & βοήθησαν 90' τον Π.Γ.Σ Πολλά μπράβο στους φιλάθλους - οπαδούς μας για τη συγκλονιστική παρουσία & γιατί κατάπιαν πολλά χιλιόμετρα ταξιδεύοντας στην συμπρωτεύουσα. Βέβαια τα μπράβο πηγαίνουν & στους ΜΑΥΡΟΥΣ ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους & το θετικό αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ ψωμί, βελτιωνόμαστε & κοιτάμε το επόμενο ματς. 
Στον αγώνα που έρχεται φιλοξενούμε στο Αίγιο την Καλλιθέα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, έχει τις ιδιαιτερότητές του & τις δυσκολίες του.
 

Blog hits