Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ...

Η έναρξη του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2015-2016 της ενιαίας Β' Εθνικής είναι γεγονός. Ένας μαραθώνιος ξεκινά για την ΜΑΥΡΗ, οι αγώνες θα είναι δύσκολοι & οι 18 ομάδες που συμμετέχουν, σε σχέση με τη δυναμικότητα, κυμαίνονται πάνω - κάτω στα ίδια επίπεδα. Ο δρόμος θα είναι ανηφορικός, αλλά όπως λέει & ο σοφός λαός, όλα θα φανούν στο χορτάρι. 

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής υποδεχόμαστε στο κάστρο μας την ομάδα του Μενιδίου. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Αχαρναϊκός την Κυριακή 27/09 & ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Ο αντίπαλος είναι πιο έτοιμος, έχει δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια του, τα ματς Κυπέλλου, περνώντας & στην 2η φάση του θεσμού. Όλοι μας ελπίζουμε σε μια αξιοπρεπή πορεία της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ, βάζουμε στόχους, ματώνουμε τη φανέλα, διεκδικούμε το καλύτερο. 

Τζάνα: "Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ αμφίρροπο. Το γεγονός ότι έχουμε έναν όμιλο δεν έχει καμία σχέση με πριν. Όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες & λίγο-πολύ είναι κοντά. Πριν από τρία χρόνια, επειδή συμμετείχα στο πρωτάθλημα με έναν όμιλο, ήταν το καλύτερο των τελευταίων ετών στη Β' Εθνική & πιστεύω ότι & φέτος θα είναι το ίδιο. Από τον Παναιγιάλειο να περιμένουμε μια καλή & ανταγωνιστική ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο & να ευχαριστεί τον κόσμο με ποδόσφαιρο, θέληση και διάθεση. Εμείς είναι δεδομένο ότι θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, η ομάδα εξακολουθεί να χτίζεται, αλλά είμαι αισιόδοξος". 

Οι ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία πάνω απ' όλα, να δίνουν αυτό που μπορούν σε κάθε παιχνίδι, να βγάζουν τον αγωνιστικό τσαμπουκά & δεν έχουν να φοβηθούν κανένα αντίπαλο.

ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΑΣ

Διαβαστε περισσοτερα »

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

«ΠΑΣΑΡΟΥΝ & ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ» ΣΤΟ RADIO-AIGIALEIA

Μια νέα αθλητική ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ραδιοφωνική εκπομπή κάνει πρεμιέρα αύριο Παρασκευή 25/09 μέσα απο το Radio-Aigialeia. Συντελεστές οι Γρηγόρης Παλούμπης & Γρηγόρης Τσεκούρας με υπεύθυνο στην τεχνική επιμέλεια/μουσική τον Αντώνη Αργυρόπουλο
Μέσα απο το διαδίκτυο κάθε Τρίτη & Παρασκευή ένα δίωρο (19:00 με 21:00) με νέα-απόψεις-συζήτηση για την αγαπημένη μας ομάδα, καθώς & LIVE επικοινωνία απο το chat του σταθμού.
Επίσης θα υπάρχει αναμετάδοση του σταθμού & μέσω μηνυμάτων απο το shoutbox μέσω του FANS RADIO της ιστοσελίδας μας.
Για περισσότερα αύριο... καλή αρχή!
Διαβαστε περισσοτερα »

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον θεσμό του Κυπέλλου & θα λάβουν μέρος οι 16 ομάδες της Football League & οι άλλες 16 από την Super League. Έχουμε & λέμε: 8 όμιλοι, 4 ομάδες στον κάθε όμιλο, 2 από την Α' & 2 από την Β' Εθνική. 

Η ΜΑΥΡΗ θα αντιμετωπίσει: Απόλλωνα Σμύρνης - Πλατανιά - Ολυμπιακό.  

αγωνιστική:  Απόλλων Σμύρνης - Π.Γ.Σ  (27-29 Οκτωβρίου)  
αγωνιστική:  Π.Γ.Σ - Ολυμπιακός Πειραιώς  (1-3 Δεκεμβρίου)  
αγωνιστική:  Π.Γ.Σ - Πλατανιάς Χανίων  (15-17 Δεκεμβρίου)
Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, αλλά από εκεί & πέρα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, παλεύουμε τα παιχνίδια βάζοντας στόχο να προχωρήσουμε πιο κάτω. 

Ο Τζάνα δήλωσε στο Aigialeiaspor: "Είναι μία δύσκολη & ενδιαφέρουσα κλήρωση για μας. Η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους με την πρωταθλήτρια Ελλάδος, με μία ακόμα αξιόμαχη ομάδα της Super League & μία ομάδα της Football League που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Η προσοχή μας τώρα είναι στραμμένη αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος & στην προετοιμασία μας, ώστε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στην πρεμιέρα. 'Οταν θα έρθει η ώρα θα κοιτάξουμε τους αγώνες Κυπέλλου & πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους".

ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ...ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ

Διαβαστε περισσοτερα »

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΥΟ ΣΕΡΒΟΙ & ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δύο Σέρβοι ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στο ΜΑΥΡΟ ρόστερ & αναμένεται να βοηθήσουν τον Π.Γ.Σ στη φετινή προσπάθεια. Ο 26χρονος Aleksandar Milic με ύψος 1.90 αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο εν λόγω παίκτης πέρασε από τον Βατανιακό Κατερίνης, ενώ την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα

Η δεύτερη μεταγραφή ακούει στο όνομα Nicola Kricmarevic, είναι 24 χρονών, ύψος 1.87, παίζει ως αμυντικό χαφ & πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Ζακύνθου. Τους ευχόμαστε γρήγορη προσαρμογή, υγεία & να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στη φετινή δύσκολη αγωνιστική χρονιά. 
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2015-16 θα βρίσκονται στη διάθεση των ΜΑΥΡΩΝ από την Παρασκευή 11/09

Οι τιμές έχουν ως εξής: * Γυναικεία κάρτα 50 ευρώ * Απλή κάρτα 120 ευρώ * VIP κάρτα διαρκείας 180 ευρώ. 
Η προμήθεια των εισιτηρίων στα γραφεία του Συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4, τηλ: 26910-29470). 

Έρχεται φιλικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο 12/09 & ώρα 17:45.

Η ΜΑΥΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
Διαβαστε περισσοτερα »

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Η ΜΑΥΡΗ ακολουθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Καλάβρυτα, είμαστε αισίως στην 6η μέρα & το σκληρό πρόγραμμα των έντονων προπονήσεων καλά κρατεί. Ο Τζάνα καλείται να φτιάξει ένα σύνολο μαχητικό - ετοιμοπόλεμο για τις υποχρεώσεις κυπέλλου & πρωταθλήματος. 

Χτες πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου με αντίπαλο την Γλυφάδα. Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες - 20 στον αριθμό & ο Π.Γ.Σ επικράτησε 2-0, με γκολ των Ιωάννου - Leo

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε & το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον 26χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Roberto Neves Adam Junior (Juninho), ο οποίος θα ενσωματωθεί στην αποστολή. Στις 27/09 ορίστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος με τη συμμετοχή 18 ομάδων. 

Την πρώτη αγωνιστική υποδεχόμαστε στο Αίγιο την ομάδα του Αχαρναικού. Το ζητούμενο είναι σε κάθε παιχνίδι οι ΜΑΥΡΟΙ ποδοσφαιριστές να παλεύουν στο χορτάρι, να πιστεύουν στις δυνατότητές τους διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό...
Διαβαστε περισσοτερα »

Blog hits