Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΑΣΕ ΤΟ ΧΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΠΕΙ...

Μπαίνοντας στο νέο χρόνο βαδίζουμε σε εξελίξεις, η κατάσταση είναι δύσκολη & επιβάλλεται να παρθούν αποφάσεις. Ο Γενάρης είναι ο μήνας που σκάνε τα οικονομικά προβλήματα στη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων. Το βέβαιο είναι ένα: Η Football League είναι μια κατηγορία υποβαθμισμένη. 

Τα έσοδα των ομάδων είναι λίγα (ΟΠΑΠ - τηλεοπτικά γύρω στις 150.000) ενώ τα έξοδα είναι σχεδόν τριπλάσια. Μετακινήσεις - αμοιβές διαιτητών - μισθοί συμβόλαια σε γονατίζουν οικονομικά. Ο ένας που βάζει τα φράγκα αντέχει 2-3 χρόνια, μετά ματώνει απογοητεύεται & φεύγει. Το Στοίχημα από τη στιγμή που μπήκε στην ποδοσφαιρική ζωή σκότωσε το άθλημα. Τα χειραγωγημένα παιχνίδια δίνουν & παίρνουν & το ήδη υποβαθμισμένο ποδόσφαιρο έχει τρυπήσει τον πάτο. 

Η διοίκηση της ΜΑΥΡΗΣ καλείται να οργανώσει το από εδώ & κάτω για τον Σύλλογο. Να βγούν οι Ρέλλας & Ανδριόπουλος να τοποθετηθούν καθαρά, υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα που πλανιούνται στον αέρα εδώ & πολύ καιρό, να μιλήσουν ανοιχτά για τις προθέσεις τους. Η ειλικρίνεια & οι σταράτες κουβέντες εκτιμώνται απ΄όλους. 

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ πρέπει να τερματίσει στον φετινό μαραθώνιο, αγωνιζόμαστε μέχρι τον Μάη με το όποιο ρόστερ. Δυσκολίες υπάρχουν ναι, αλλά το να τα παρατήσεις δεν ταιριάζει στους Παλαιστές. Ο Π.Γ.Σ δεν είχε ποτέ Σωτήρες, αλλά πάντα υπήρχαν & υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα. Να φτάσουμε ως το τέλος του δρόμου & μετά θα κάνουμε τον απολογισμό. 

Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς η ΜΑΥΡΗ ταξιδεύει στη Θεσσαλία. Τρίκαλα - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ την Κυριακή 10/01 & ώρα 15:00
Το ρόστερ μας είναι λαβωμένο, προπονητής δεν υπάρχει, αλλά για να κλωτσήσεις το τόπι θέλει πρωτίστως ψυχή.

Η ΜΑΥΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ 

Blog hits