Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΛΟΓΟ - ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ = 2

Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ στα δύσκολα μίλησε & κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο παραμονής στη Λάρισα. Νίκησε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος με σκορ 2-1 & μάλιστα με ανατροπή, ρίχνοντας τον αντίπαλο στην 3η θέση. Η πίστη για το αποτέλεσμα, η δύναμη & η ψυχή ήταν τα συστατικά της επιτυχίας. Η θέληση που έδειξαν οι ΜΑΥΡΟΙ στο χορτάρι, ξεπερνώντας αγωνιστικά - οικονομικά προβλήματα, ήταν αξιοζήλευτη. 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή, ο Π.Γ.Σ είχε στόχο να τους κρατήσει μακριά από την περιοχή μας & να χτυπήσει στην κόντρα. Ο αντίπαλος άνοιξε το σκορ & έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Στο Β' μέρος ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Εκεί που η Λάρισα έψαχνε το 2ο γκολ για να τελειώσει το ματς, οι ΜΑΥΡΟΙ είχαν την απάντηση. 

Ο Λινάρδος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος φέρνοντας το σκορ στα ίσια. 
Στο τελευταίο τέταρτο έπεσαν κορμιά, οι γηπεδούχοι πίεζαν αλλά οι ΜΑΥΡΟΙ χτύπησαν στην αντεπίθεση. Εκμεταλλευτήκαμε κενό στην αντίπαλη άμυνα, πάσα πάρε - βάλε γκολ του Γκούφα στον Leo & 1-2! Μάγκικο τρίποντο που μας εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία. Πολλά χειροκροτήματα σε ΜΑΥΡΟΥΣ παίκτες & προπονητή.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...

 

Blog hits